Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

warlordxx

1994 Suzuki KQ 300 4x4 - CDI Wiring

Recommended Posts

ok I just picked up this bike and the guy that had it cut a bunch of the wires.... so what I need is to know what wires coming out of the CDI hook up to just so I can get it to spark both the key and kill switch wires are gone I dont need it to be 100 just need to know if it will fire... this is what I have...

connector 1

green

black-blue stripe

connector 2

orange

black-white stripe

connector 3

white-blue stripe

thank you for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Michael France
      I have a Kawasaki Bayou 220 KLF220A and I cannot get it to start using the starter button. I have replaced the starter solenoid and the starter relay. I have followed the wiring diagram in the repair manual and it looks like the switch is working well, the neutral and reverse relay have power running through them and appear tp be working correctly. However, I can not find a wire runnng the the starter button that has power on it. Anybody have any idea what the break down is?
    • By Rick Shropshire
      Happy New Year all! Remember not to operate any vehicles while under the influence, you could get busted or worse, you could get hurt or hurt someone else who's playing it safe and end up in jail. Have fun and be safe.
    • By bodon
      I have a 2011 850 Sportsman.  Has been absolutely trouble free except for 1 thing. I am on my 4th. ignition switch. I don't know if it's that they are all chinese junk or what.  It gets to a point  when you turn the key and it will act like the battery is going bad. Cranks real slow or not at all. Put a new switch in and its fine. New one will last 1 1/2 - 2 years and its junk. I've had the Polaris brand and after market. As a matter of fact the original one lasted the lest amount of time.  Other than that it's been a perfect machine . No electrical problems. No battery problems. Just curious if anyone else has had the same issue.
    • By Dwight Williams
      Hey everyone, I've been scratching my head over this for most of the day.  I bought a couple of Bayou 220's, got them running (they've both been sitting), and started tweaking and fixing small things.  One of them is mostly done, the other had an aftermarket carb on it and I've been trying to sort that out.
       
      Anyway, while adjusting the carb it died a few times, I restarted and moved on until it died and wouldn't restart.  I figured maybe I'd flooded it or something - after further attempts I realized I had no spark.  Since I have two identical machines I have many parts at my disposal.  I've swapped the CDI, spark plug and coil with no luck.  I have good resistance readings from the stator and pick up (135 and 110 respectively),  I don't have a peak voltage meter but I measure around 53VAC on the stator when cranking.  I have a 4 wire stator, not an alternator like the newer ones.  Grounds look good, I've checked the kill switch by verifying that it and the ignition switch grounds the black/yellow wire to the CDI.  I can turn the engine slowly and see the pickup short the meter as well, seems normal right?  So far everything I've checked looks the same on both machines.  I've got the service manual and wiring diagrams.  Do these readings make any sense?  I'm obviously missing something but I'm stumped.  thanks!
    • By pablo Blake
      Its in pretty rough shape and its gonna be my first atv, I worked on bikes before but nothing to do with quads. Anyways the quad has some problems and im tryna figure out what to focus on first. So the U joints i think are shot. The bike starts first try every time ussually have to give it a lil gas with the throttle and revs right up, idles fine but its running REALLY rich 3 starts and my brand new plug was pitch black

      Bike is L model

      video-1577465068.mp4

      Its using the original mikuni carb but im not the best at fixing the carbs and wondering if there is anywhere online that would be able to either walk me through it or help me with it i didnt see a air mixture screw so it seems like im gonna half to open it up and adjust like the float and a couple other things
  • Similar Tagged Content

    • By Guythis448
      Looking for help on wiring up stock wiring harness specifically for a '88 Honda TRX 300 
      If anyone could drop a link or send me a PM it would be much appreciated 
    • By Reece K.
      I just recently bought a 1994 Yamaha Timberwolf 4x4 from a buddy who had the wheeler sitting in his garage for 7 years. I got it home and fired it up pushed it out of the garage and tried to shift it and it wouldn't shift. First it would click like it was shifting, but the wheeler wouldn't move and when I hit the gas it revved up like I was in nuetral. After trying some more it became stuck in 1st gear and wouldnt shift at all. But it later broke loose agian and acts like it is in neutral again. I took the motor off the machine to make it easier to work on.After asking friends they were convinced it was a clutch problem but after opening up the casing for the clutch I don't see anything out of the ordinary and am concerned that it may be a transmission problem. Any help would be greatly appreciated thank you.
    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      The Hop-Up: You may be saying to yourself, “that’s a chick bike,” and you’re right. But honestly, it’s so much more than that. It’s one badass bike. http://www.quadmagazine.com/quad/features/article/0,24942,1587044,00.html
    • By skgw1
      Feul pump went out. Replaced. At times quad cuts out like its not getting gas. Saw article on new pump needs to be calibrated. Told how to go into a service mode. Does not tell how to calibrate after going into mode. Can anyone shed light on this procedure.
    • By katasha2
      I took apart the carburator to clean out and I can't remember exactly where the springs that are inside the float are supposed to go I've tried to look up schematics but I think I am missing a spring maybe need helpt:confused::confused:
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...