Quantcast
Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/03/2019 in all areas

  1. 1 point
    I want to wish everyone a happy and safe 4th of July. If your out there riding, camping, blasting off fireworks 💥 or doing whatever just be safe! Post some pics of what you did and have fun.
  2. 1 point
    Have you tried to put the old one back to see if it does the same thing ? My feeling is whatever is going on will be a dead short so take a deep breathe and let’s start looking over things to see if there is a wire shorted out someplace or a faulty ignition connection etc. What’s the set up ? How May wires are plug in and how many are bolt up. There has to be a dead short someplace here.
  3. 1 point
    Ok well that’s not good. So when you wire it up everything plugs right up and your putting wires right back were they were ? Any differences in the old to new ? And have you reinstalled the old one to see if it does the same thing?
  4. 1 point
    Thanks for the response. After spending some time studying the wiring diagram, I realized that I had missed one of the first things I should have checked. The pair of fuses coming of from the battery. Both fuses were good, but one of the connector wires had broken away from the fuse. I used a jumper wire from the battery side of the fuse to the broken wire and the neutral light came on and it fired right up. Now to find the wire to fuse connector to repair the broken one. Thanks again.
  5. 1 point
    Good call out @Frank Angerano , topic pinned!
This leaderboard is set to New York/GMT-05:00

×
×
  • Create New...