Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags ' issue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Discussion
    • General ATV Discussion
    • General Talk - Anything Goes!
    • New Members Area!
    • Where To Ride Your ATV
    • ATV Picture and Video Sharing
    • ATV Racing & ATV Events
    • ATV & Off Road Modifications
    • ATV Tires and Rims
    • This vs. That ATV & Off Road Comparisons
    • ATV Trailers, Haulers, and Attachments
    • Hunting, Camping, & Outdoors Forum
    • ATV Laws, Legal Issues, and Policing
  • Regional ATV & Off Road Forums
    • Northeast ATV & Off Road Forum
    • Midwest ATV & Off Road Forum
    • South ATV & Off Road Forum
    • West ATV & Off Road Forum
    • Other Region ATV & Off Road Forum
  • ATV Manufacturers
    • ATV Forums By Brand
  • UTV Side x Side Manufacturer Specific
    • UTV & Side by Side Forums By Brand
  • Other Powersports, Offroad, and All Terrain Vehicles
    • Kids ATVs and Youth Off-Road
    • ATC 3-Wheeler Forum
    • Dirt Bike Forum
    • 4X4 Trucks and Jeeps
    • Water, Snow & Other Powersports
  • QUADCRAZY Classifieds
    • ATV For Sale? Post it here.
    • Stolen ATVs
  • QUADCRAZY Supporters
    • ATV Links & Partners
  • ATV News, Magazine Articles, Product Reviews
    • ATV News, Articles & Press Releases
    • New ATV Products, Reviews & Tests
    • Manufacturer & Aftermarket Promos
  • QUADCRAZY Announcements & Support
    • Announcements/Support
    • Website How To & Feedback
  • Yamaha Grizzly Owners's Topics
  • New York ATV Riders's Group Forum
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Up coming season
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Lets ride Michigan trails this season!
  • Kawasaki Bayou 220 Restoration and Repairs's Topics
  • Ride Red's Videos
  • Ride Red's Ride Red Forum
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's Quads
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's ATV Upgrades
  • Mechanics Club's Topics

Categories

  • ATV News and Articles
  • ATV New Products & Reviews
  • ATV Racing & Events
  • ATV Ride Reports
  • ATV and UTV Vendors

Calendars

  • Community Calendar
  • ATV Racing Events
  • ATV Poker Runs and Riding Events
  • ATV Swap Meets
  • Other ATV & Off Road Events

Categories

  • ATV Repair Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • ATV Owner Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • UTV Side by Side Repair Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • UTV Side by Side Owner Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • Other Files

Product Groups

  • Advertising

Marker Groups

  • Members

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

miles from

About Me


My Garage

  1. Hi All, I live in Minnesota and bought a 2016 CFORCE 500 HO. I am in hope to see if there is anyone in the US that is experiencing this sudden drop off in RPM below 4000 RPM. I have uploaded some videos of my issue on YouTube. I will list three of the four I posted. The fourth can be found on my channel but it is a comparison between my Polaris 570 and my CFORCE 500. I quit on my first dealer because we just did not mix well together. I brought it to another CFMOTO dealer that just became a CFMOTO dealer in January 2016. They are in a large ranch and agriculture area in a neighboring state t
  2. Ok Im new here. I was given a cougar 250 and i put a new carb on it and it will idle great but anything above low rpms spits and sputters. also is this thing suppose to have a fuel pump or just gravity feed from petcock?
  3. Ok Im new here. I was given a cougar 250 and i put a new carb on it and it will idle great but anything above low rpms spits and sputters. also is this thing suppose to have a fuel pump or just gravity feed from petcock?
  4. I bought this old three wheeler that I found in a barn. It looked pretty rough, but I have it running now and functioning. With the switch set to "run" and the key in the "on" position the electric starter does not work when I push the starter button, However, if I cross the solenoid it will work and it will start the engine - so I know the starter motor is good and it works. Now, it gets a little mysterious. When the engine is running, AND the headlight is on high beam, the electric starter will engage when the starter button is pushed.....When its already running! (when the headl
  5. ok it will start up an run but quits a lot till it gets warm, but has a bad miss an wont idle, I have a brand new Honda carb on it, good gas flow, new plug, but when I let the throttle go below a quarter, it backfires through carb an tail pipe:confused: so it has never had any electrical work or mechanical work done...it just started all the sudden, I'm think it may have ignition coil breaking down, or cdi box going bad...anyone had this trouble before? let me know what you did to fix it. thanks:skeptic:
  6. I have a 1997 polaris I'm trying to fix for a Friend. The bike runs great but when you engage the awd the motor bogs down and won't hardly run. Once you disengage awd everything works good again. Any ideas?
  7. I have a 95 350 warrior it will not start. Push button just clicks and roll starting the wheels just roll they won't catch or anything. Can someone please help?
  8. 1983 Yamaha YT175 Fired up for the first time after total rebuild. Now I have no idea whats going on. Compression is 120, new plug, new fuel and oil lines, new choke and fresh fuel. Carb cleaned and reeds are good (no gaps). Will not start without choke and stalls out when choke is off. Played with choke adjustment and doesn't change. It fires up first pull and only idles if I play with idle screw. As soon as I touch throttle, it goes bezerk on me and I have to shut it down as you can see in video ....... You can here the recoil lever tinging in the video. I lost the spring. D"oh!!
  9. I bought a 2004 Eiger 5 speed. The guy I got it from let it sit 3 months in the winter. It would start up but not idle and die out when you revved it up. I took carb off soaked it, cleaned jets, reset floats, new gas. It would sart but flood after a few seconds. Tore it down again. Now it won't start. Gas runs out the vent tube!!!! Sometimes the plug is wet sometimes not. Have good consistent spark and the flywheel had been changed out. Any ideas?! Is it a vacuum issue? Maybe carb boot between carb and head? And I checked the fuel flow from the pitcock so I don't believe that's the i
  10. I have a 1989 Yamaha Moto 4 250. It starts right up on first pull and runs like a champ. However there is a reason I'm having to pull start it. When the bike is running the lights and the kill switch work but when the bike is off I have no power. The battery is brand new. Do I start with the regulator or maybe the CDI? I wasn't sure if the coil or the starter had anything to do with it. Any feed back would be greatly appreciated.
  11. Hello everyone! I would like to excuse myself in advance, as I am not very smart in mechanics... So, bear with me. Last year my girlfriend gave me a 1996 Kawasaki Bayou 300, as she was moving and fourwheelers werent allowed in city limits. Recently, I have run into a little problem. My fourwheeler will idle just fine for a bit, but whenever I give it any throttle, it will kill the motor or nearly kill it. Eventually, if it idles too long, the motor dies. Im not sure why its doing this. My dad thinks it is the fuel filter, but he also isnt familiar with small engines. When I start my fourwhe
  12. I recently purchased a 2005 Suzuki LTZ 400, for the first few days it ran like a champ but now when it gets hot, no matter what you do, it will stall out when you stop. Even going from 2nd or 3rd gear it still stalls out. It still runs perfect, it just stalls when I hit the breaks (hard or soft). I don't know much about quads so I could use some help.
  13. Just picked up a 2004 Sportsman 600. Was running great. After a day of tearing up the yard, it will not staying idling unless I am giving it a bit of gas. I looked for the idle adjustment screw but it was not where the manual illustrated it. Any ideas would be appreciated. Thanks
  14. I have completely replaced my front brake shoes, hoses, and master cylinder. I have bled the brakes the best I could. I am still unable to build up much pressure. The wheel cylinders only push out about 1/8" when the handle is squeezed. What should be the typical travel on the cylinder for the brake shoe to hit the drum? I've used a brake bleeder, but still can't get all of the air out. I'm not sure what else to do. Any thoughts?
  15. Had been sitting up for 6 months or more, changed oil, air filter, plug and gas. Cranks right up as long as you leave choke engauged, but once you disengage, goes dead. If I leave choke on and listen, sounds like a faint grinding noise in motor. Every once in awhile I will hear a thump. A friend said to run premium gas (about 3 tanks) and seafoam and it should work it out. Lol what do you think?
  16. i am wanting to know if a CV Axle out of a 1994 Yamaha Big Bear 350 4x4 will work in a 1995 Yamaha Big Bear 350 4x4.
  17. Hello everyone I have a liitle issue here that has left me scratching my head. I recently bought a Moto 4 87 2wd. About 20 minutes after I got it home I heard a loud wrenching and snapping and then what sounded of metal whirling around in places it shouldnt. I opened up the right crankcase and found that a spring on the clutch carry assembly has broken unto ublivion. Not the clutch now, the clutch carry assembly. I bought a new spring, replaced it. And put it all back together (with some difficulty, I am unsure about the reinstallation of one part - see video in link below). I started it up no
  18. I got a 2011 king quad 400 asi thats fuel injected (throttle body) when machine is cold it runs great, after riding it for a while it gets extremely sluggish when ur just kinda cruising with a little bit of throttle applied, goin about 8-10mph with just a little bit of throttle it feels and sounds like the engine is struggling or under an extreme load, if u give it more throttle it will pick up and take off and run great, it seams to me i got fuel/air problem but know nothing of how to work on fi atv, i changed and used all grades of gas, changed plugs ( which r black as coal) , if u take airc
  19. I have a problem I have been trying to fix for over a week now and I am hoping someone can help me out. I have a 99 warrior that i replaced the clutch in and now when I am idling in neutral and go to put it in gear the gear leaver moves but it won' go in to gear until I slowly let the clutch out, then it will suck it into gear.The real crazy part is that this problem doesn't always happen, it happens 5 out 10 times that I try. When I am riding it shifts fine I only have this problem when I am idling. I have tried to adjust the cable but it doesn't make a difference. I would be great full if s
  20. New problem. I wanted to change the fluid in my front hubs only to find that there wasn't any fluid in them but full of grease instead. Pulled the hub apart and found the hub seals are missing. I ordered Part # 3610019 that was listed for my model. They are too big. They measure 3.258in across and my hubs measure 3.10in. I was baffled. I can only assume that someone in the last 12 years replaced the hubs. They are Polaris hubs though. I have checked through several years and models and all I have seen list the same part number. Anyone have any ideas on this or happen to know a seal part num
  21. Hey all and thanks for the welcome. I bought a Suzuki King Quad 300 new in 1995 for use on the farm. We used it several years without it hardly missing a beat. Then about twelve years or so ago it started acting like a loaded up two-stroke, blubbering and spitting. At that time I had owned motorcycles for about thirty-six years. I had worked for pretty good sized dealer, raced bikes and later I had two bike shops so I had a little mechanical experience. First thing I did was disassemble and clean the carb, which made no difference at all. After trying everything in my bag of tricks I bro
  22. This has been a frustrating one to figure out, but long story short I've replaced just about every component on the machine and I'm still not getting spark. Or at least not how it suppose to work... When the engine is turning over it does not spark at all, but sometimes when I let off on the start button it will spark just once. I've played with this numerous times and it will only generate a spark like this. I've seemed to somehow come to the conclusion that this correlates to the engine or crank "rocking" backwards. Depending on where it is in the stroke the crank will rotate back in the op
  23. I have a Suzuki ive been working on. my only one problem I have left is that when I first got it I could get it to 45 quickly and easily now I can only get it to about 16 very slowly. Suggestions????? THANK YOU!!!!
  24. 2002 Polaris Sportsman 500 HO all stock. Was running ok. Up and down the street. Backfired a little. Took it out to play. While warming it up I forgot to turn on the fuel and it ran down and died. Turned on the fuel and fired it up. No real issues. Upon attempting to go uphill and then through light mud problems began. Became real sluggish and very little power. Started acting like it was starving for fuel. Then it died. During this time my battery was drained. Tried to pull start with no luck until moving/pushing the quad. Back at the shop I checked the fuel filter, fuel lines, carb bowl
  25. :aargh:I need a little help figuring out a vavle tightening problem im having with the bike. I adjust the valves with a feeler gauge, start the bike and ride for about 10 minutes then its starts to run really rough, check the valves and their now too tight, so i adjust them again run the bike for about 5 minutes and the bike starts to bearly drives now, check the valves and their too tight again...Now this happens to both intake and exhaust at the same time and approx the same amount of change. Also sometimes i go to start the bike after it starts to run rough (adjusting the valves back out be

×
×
  • Create New...