Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags ' ltz400'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Discussion
    • General ATV Discussion
    • General Talk - Anything Goes!
    • New Members Area!
    • Where To Ride Your ATV
    • ATV Picture and Video Sharing
    • ATV Racing & ATV Events
    • ATV & Off Road Modifications
    • ATV Tires and Rims
    • This vs. That ATV & Off Road Comparisons
    • ATV Trailers, Haulers, and Attachments
    • Hunting, Camping, & Outdoors Forum
    • ATV Laws, Legal Issues, and Policing
  • Regional ATV & Off Road Forums
    • Northeast ATV & Off Road Forum
    • Midwest ATV & Off Road Forum
    • South ATV & Off Road Forum
    • West ATV & Off Road Forum
    • Other Region ATV & Off Road Forum
  • ATV Manufacturer Specific
    • ATV Forums By Brand
  • UTV Side x Side Manufacturer Specific
    • UTV & Side by Side Forums By Brand
  • Other Powersports, Offroad, and All Terrain Vehicles
    • Kids ATVs and Youth Off-Road
    • ATC 3-Wheeler Forum
    • Dirt Bike Forum
    • 4X4 Trucks and Jeeps
    • Water, Snow & Other Powersports
  • QUADCRAZY Classifieds
    • ATV For Sale? Post it here.
    • Stolen ATVs
  • QUADCRAZY Supporters
    • ATV Links & Partners
  • ATV News, Magazine Articles, Product Reviews
    • ATV News, Articles & Press Releases
    • New ATV Products, Reviews & Tests
    • Manufacturer & Aftermarket Promos
  • QUADCRAZY Announcements & Support
    • Announcements/Support
    • Website How To & Feedback
  • Yamaha Grizzly Owners's Topics
  • New York ATV Riders's Group Forum
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Lets ride Michigan trails this season!
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Up coming season
  • Kawasaki Bayou 220 Restoration and Repairs's Topics
  • Ride Red's Videos
  • Ride Red's Ride Red Forum
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's ATV Upgrades
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's Quads
  • Mechanics Club's Topics

Categories

  • ATV News and Articles
  • ATV New Products & Reviews
  • ATV Racing & Events
  • ATV Ride Reports
  • ATV and UTV Vendors

Calendars

  • Community Calendar
  • ATV Racing Events
  • ATV Poker Runs and Riding Events
  • ATV Swap Meets
  • Other ATV & Off Road Events

Categories

  • ATV Repair Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • ATV Owner Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • UTV Side by Side Repair Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • UTV Side by Side Owner Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • Other Files

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

miles from

About Me


My Garage

Found 13 results

  1. Hey guys I am new to the forum and it suck to say that my quad was taken last night. Its a yellow 2006 Suzuki LTZ400 I had it out for sale for 4 month in my front yard. It was chained to the utility pole. IF anyone has any info or sees it send me a message thanks.
  2. I have a 2006 Suzuki ltz400. i bought it off some kid upstate and it ran when i tested it at his house. i brought it back to Long Island then it wouldnt start. it doesnt electric start to be more specific. Itll start if i pop the clutch in first gear but it doesnt idle, it dies. only does this when the motor is cold, when the motor is warmed up, itll idle. so i took it apart the i found that it had a blown headgasket. i replaced that and now it still doesnt start. i checked the timimg and its TDC on the bottom and top. now it cranks very strong and the compression is strong but it still wont turn over. its popped a couple times but it doesnt run. i cant seem to figure it out, i need help please.:mad:
  3. Ok guys I need some help . I have a 2004 ltz 400 that when you give it gas it dies . we have cleaned the air filter and made sure allt he jets are clean. it will run if u choke it . has anyone had this problem. I am thinking it may be a sensor or something ???????
  4. Hey! This is my first post here, and I was curious if anyone would like listen to a strange whine that has developed over the last few rides. We have pulled the clutch case off and checked the water pump, but everything looks normal. Here is a YouTube video I just took from my phone, so I hope this gives you an idea of what is going on. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fQBaU72IC30&feature=youtube_gdata]YouTube - Broken LTZ400[/ame] Thanks in advance for any ideas of what is going on! Sorry about not introducing myself before my first post, I'm actually online from my HTC incredible, so its a bit hard to navigate. We are currently camping at horsfall in Oregon, just a bit north of Coos Bay, so having a broken bike on a dunes trip is no fun. Thanks again, Dan Sorry for posting to the wrong section, if someone could move this to the right section, I would appreciate it. Thanks!
  5. I have an 03 ltz 400 that has a crack in the left engine case right by the shifter. Wanting to know if that is a common problem with the motor? Thanks!
  6. i have a problem with my old ladies z400 she had it rebuilt by the local yammy dealer now it will rev when in neutral but as soon as i put it in gear and try to get on it the quad dies out really could use some help i am stumped i went over carb twice and wiring just not sure:aargh:
  7. im buying a new quad this weekend i have it down to two of them i got them at the same price ($1500) which is good either way but i don't know which is better for me i do mostly trail riding but also like to go fast on a good strait away i just sold my 300ex so that's what im used too but its time to upgrade the warrior is a 01 in mint cond. adult owned very clean and a hour closer to me its stock except the lights and rims and tires it also comes with stock. the ltz is a 04 has been beating on by a 18 year old but its in good cond. it could use new front tires it has new bearings in the rear and a lonstare rear axle other than that its stock what sounds like a better deal which is a better all around quad also what should i look for when i see them in person???? i put the pics of them in the post. i don't want to get something im gonna have to put a lot of $$$$ into i want something to last also a good suspension any help will be appreciated
  8. hey all. I have a 05 LTZ-400 and used to ride it very often. Now things have come up (college and other things as well) and i have not ridden it for about a year... now some issues came up. one big issue is Well.. everytime I try cranking it up I see fuel pouring from the intake and into the intake bucket. Now... I do not know much about Quads but my main hobby is cars. I currently have a 3000gt VR-4. So i have a fair amount of knowledge about mechanics. Anyone know what has happened? only modifications it has is an exhaust and K&N air filter.
  9. I just bought a 2004 Suzuki Z400 from some guy in utah. i brought it all the way home in wyoming. it runs fine at first. then after awhile of riding it starts bogging down and choking up and dying. then it won't start for awhile like it's over heated. but the Temp. light and fan don't turn on. it's some kind of endurance problem. any help?
  10. so i had my engine out last year all apart, i just put it in and it runs great, but after 1/8 throttle it has a bog/stutter even in neutral, like when u drive too fast in reverse, i checked all my wires but still cant find the problem, any ideas would be helpful
  11. I have an 03 Suzuki LTZ400. I made the mistake of letting it sit a couple of months with some apparent bad gas. I tore the carburetor apart and the needle & seat were completely seized up. I replaced them and cleaned the jets. I put everything back together and it still ran really bad. I went ahead and took into the motorcycle shop. They tore the carb apart and gave it a thorough cleaning. When I went to pick it up the mechanic said that he got it running good, but the pet cock was bad. He said that he recommended putting a new one on it (~$110), but he would have to order it and that he had "rigged" it to where it would run fine in the meantime. He capped of the vaccum line at the carb and flugged the line coming from the pet cock and put the cock on Prime. He was right in the fact that it runs fine that way. I decided to try to find a cheaper alternative than paying the $100+ for the valve. I found a used one that came of a bike that was supposed to be working good when the motor seized up. I changed out the fuel cocks and hook back up the vacuum line. When I started it, it started missing and back firing. I plugged off the vacuum line again, put it on Prime, and it ran fine again. What are the odds that I have 2 bad pet cocks? Can the pet cock be taken apart and cleaned? Could this still be a carb issue with the vacuum? Any help would be greatly appreciated.
  12. i keep blowing the fuse by my battery, from what i can tell it runs my kill switch. i dont have a manual, YET! when it blows i lose all power to lights, starter,etc... i already checked the wiring from k/s and everything looks good as far as i can tell, no breaks, nothing corroted. any suggestions would be grately appriciated , thanks, oh yeah its an 04- ltz400
  13. I just bought an 03 ltz400 and I changed the oil, but I cannot find a dipstick or clear view place to check oil level, the dealer told me how much to put in, but what if its burning oil and I dont know any help would e greatly appreciated.

×
×
  • Create New...