Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Kevin Long

2003 bombardier rally 200

Recommended Posts

Hey guys does anyone know if the intake and exhaust valves from a 2004 rally will fit or work in a 2003. All other parts that have anything to do with valves have the same part number except for the valves. I cannot get valves for a 2003 that is the main issue.        Thanks in advance

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


4 hours ago, Kevin Long said:

Hey guys does anyone know if the intake and exhaust valves from a 2004 rally will fit or work in a 2003. All other parts that have anything to do with valves have the same part number except for the valves. I cannot get valves for a 2003 that is the main issue.        Thanks in advance

 

Yes it will fit on 2003

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By HeWasRidinDirty
      I got this 400, that wouldn't start. It would try, but wouldn't catch. I checked the valves and the L intake was tight at .002. The compression came in around 120. It didn't improve after a couple of drops of oil into the cylinder. So,I figured it was the valve causing the problem. So, I got the valves squared away, but it still won't start. I checked the spark and it seems like it's getting an intermittent spark. It fires a few times then nothing. If l let up on the button and then hit again immediately, it will fire a few more times, then repeat. So, what am I looking at as a possibility? Electrical issues are not my strong point. LOL
    • By StolenATV
      On Wednesday, September 18, our ATV was stolen from in front of our house after the locks were cut. This was around 2-3:15 AM.
      We realize the likelihood of ever finding the four-wheeler again is slim to none, but we had to try and put the word out there. We have put countless hours in to restoring this Banshee. It was more than just a passion project, it also was our investment for a down payment for our future house. We are devastated and beyond heart-broken. If you see any suspicious postings on Facebook Marketplace, Letgo, Craigslist, etc., or have any other information, please contact us or the Prince William County PD.
      *Update* We received a tip last night that it was possibly posted on Facebook Marketplace around 8AM yesterday morning with only pictures of the front and of the back of the ATV. The description only said: PM for more details. This came up in someone’s FB Marketplace feed that has it set for a 50 mile radius from Hartwood, VA. She also has her feed set to automatically translate everything into Spanish, so It could also possibly be posted in Spanish.
      WHAT WAS STOLEN:
      2004 Yamaha Banshee YFZ 350
      White plastics with bright green and pink graphics/stickers
      STOLEN FROM:
      Prince William County, Triangle, Virginia
      $500 REWARD FOR INFORMATION LEADING TO RECOVERY. BONUS FOR CONVICTION.
      The post Stolen From Our Front Porch – 2004 Yamaha Banshee YFZ 350 appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By dbconn55
      Hi guys I have a 2003 Arctic 250 4X4 it starts idles and runs great for about 10 min. then it spits and sputters and dies but it starts right up like nothing happened idles good till you give gas and it does it again let off the gas and it's idling great again this goes on for about 15 to 20 min. and then it takes off runs good all day like nothing was wrong.
      I cleaned the carburetor it looked like a new one inside found a little gunk in one orifice, new air filter no crimped lines air line to tank good I did put a meter on the battery idling it said 16.5 V that's high I think would a voltage regulator cause this?
      Suzuki shop wanted to sale me a stator for $556.00 but said it could be something else also thought I'd see what you guys say about it
      Thanks
    • By J Printz
      i have a 2004 Yamaha Kodiak 450 and it is losing oil but does not smoke what is it
    • By Tahj
      I bought a 2003 Recon from a kid that beat it – all plastics cracked etc, When I replaced the rear brake the inside – axle, rear oil  - were clean and in good shape, so I think Honda won the kid vs quad battle.
      It shifts a little clunky (I made the adjustment) and after riding for a while I get a hot friction material smell I wonder if he used the wrong oil and if any damage was done.
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...