Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

QUADCRAZY Contests

QUADCRAZY Community Contests! Submit for a chance to win!

120 topics in this forum

    • 10 replies
    • 4,541 views
    • 110 replies
    • 15,562 views
    • 0 replies
    • 1,030 views
  1. ATV Photo Contests

    • 1 reply
    • 1,229 views
    • 34 replies
    • 6,978 views
    • 20 replies
    • 7,547 views
    • 80 replies
    • 9,912 views
  2. March 2013 ATV Fix Up Contest! 1 2

    • 26 replies
    • 7,691 views
    • 7 replies
    • 3,774 views
  3. February 2013 ATV Photo Contest! 1 2

    • 37 replies
    • 7,935 views
  4. 2012 Holiday ATV Photo Contest!

    • 16 replies
    • 4,105 views
    • 35 replies
    • 6,507 views
    • 56 replies
    • 8,465 views
    • 9 replies
    • 2,952 views
    • 49 replies
    • 8,190 views
    • 21 replies
    • 4,906 views
  5. April 2012 ATV Photo Contest! 1 2

    • 44 replies
    • 7,612 views
    • 16 replies
    • 4,075 views
  6. March 2012 ATV Photo Contest! 1 2 3

    • 51 replies
    • 11,497 views
    • 20 replies
    • 4,917 views
    • 50 replies
    • 10,437 views
    • 33 replies
    • 6,984 views
  7. January 2012 ATV Photo Contest! 1 2

    • 32 replies
    • 9,738 views
    • 60 replies
    • 8,778 views
    • 12 replies
    • 3,108 views
  8. September 2011 ATV Photo Contest! 1 2

    • 30 replies
    • 10,334 views
    • 45 replies
    • 7,153 views
    • 1 reply
    • 2,542 views
    • 21 replies
    • 5,937 views
    • 1 reply
    • 2,169 views
    • 22 replies
    • 6,306 views
    • 1 reply
    • 2,352 views
  9. March 2011 ATV Photo Contest!

    • 22 replies
    • 7,418 views
    • 1 reply
    • 2,307 views
  10. February 2011 ATV Photo Contest! 1 2

    • 43 replies
    • 8,181 views
    • 1 reply
    • 2,266 views
  11. January 2011 ATV Photo Contest!

    • 19 replies
    • 13,621 views
    • 1 reply
    • 4,165 views
    • 14 replies
    • 6,770 views
    • 1 reply
    • 3,747 views
  12. November 2010 ATV Photo Contest! 1 2

    • 37 replies
    • 7,473 views
    • 1 reply
    • 2,184 views
  13. October 2010 ATV Photo Contest!

    • 23 replies
    • 5,757 views
    • 45 replies
    • 19,012 views
    • 24 replies
    • 3,701 views
    • 2 replies
    • 1,703 views
    • 10 replies
    • 3,505 views
  14. May 2010 ATV Photo Contest!

    • 20 replies
    • 6,564 views
    • 2 replies
    • 2,807 views
  15. April 2010 ATV Photo Contest!

    • 13 replies
    • 6,914 views


  • Latest Forum Posts

    • The wait is on for parts to arrive that I ordered.  Man I hate waiting for parts.  Any answer to my earlier question on what fluid to use to refill rear gear box?
    • It could have been the way the boot just sits in there that makes is looked cocked. Before you tighten up the new boot just be sure to take a look and see how the shaft and U joints line up.  As far as the O rings in the bevel gear housing if they aren’t leaking you can let them be but that’s up to you.  The rear seal I have a feeling is just worn so when you get the new one measure or compare them.  See how they match up this way you have an answer. If they are the same size then you have to start looking elsewhere for why that seal is slipping out. 
    • I kind of wish I would have went ahead and ordered new seal when I ordered the boot since I was already paying shipping.  I'll go ahead and pull that cover off of the gear housing tonight and check O ring on backside of it.  I see an O ring in parts diagram, maybe I should go ahead and replace it and the seal.  The u joint in the swingarm seems good and tight still.  Earlier in the thread Frank you had mentioned about my picture of where the swingarm met up with the gear housing looked like it was off adjustment wise; however I don't see anyway of adjusting that. 
    • Man that’s a tough gremlin you got going on.  So the only few  things that could be doing this then is a short within the wiring maybe along the frame ?  Could be a bad connection on one of the plugs even the single pin and sleeve plugs that are all over the harness. Maybe take them apart, clean up and add some dialectic grease and reconnect.  Check to see that your ignition switch is ok, I’ve seen some people find that wiggling the switch allowed the bike to fire up due to poor contacts within the switch that sends voltage to the cdi.  Some only have two wires, a brown and white, if so then it’s good if your getting dash lights but check thats your model.   You tested continuity on the kill switch that it’s opening and closing yes ?  You checked continuity from each phase of the stator to ground yes ? (Should get no continuity)  Main fuse on the starter relay? Im just throwing random shit out there and trying to jog my memory from my bayou.     
    • OK, I swapped the regulators and still no spark, so far I've swapped CDI, spark plug, coil, regulator.  I've checked resistance on stator, and pickup.  I have lights, starter, etc, it's just an ignition issue, not sure what I'm missing, I'd like to make sure I test everything I can before I start taking side covers off.   Thanks!  

×
×
  • Create New...