Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Nor7

New Member: Howdy All!!!!

Recommended Posts

I just wanted to say hi and introduce myself. You'll probably be hearing alot more from me since I just bought my first ATV and I'll be hitting everyone up for advice and what not.

Oh, and the model is either a late 80's or early 90's QuadRunner 250.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By RockOn
      So I bought a 2001 Quad Runner 250 for my son/wife. Sorry I run a Grizzly 660.
      I’ve rode it many times with no issue.
      My son’s first time out, I could always hear him but feeling he ran it red line in first gear a lot.
      So this is what it was doing during/end of the 2-3 hour ride:
      - halfway though noticed smoke (oil) coming from front of the motor sort of under exhaust manifold. Once back at the truck, it was really noticeable. Definitely oil burning off. I’m thinking from the top end maybe.
      So quick inspection:
      - No leaks or seepage of oil that I could see
      - I pulled the plug and it’s black but not wet
      - No blue/white smoke in exhaust
      - seems to still ride fine
      - Engine still has plenty of oil
      But now that I’m looking at it back at the house - it’s a hard/won’t start when hot. It starts right up cold no problem but once it stalls when hot, have to let it sit for 10-15 before it will start again.
      It wasn’t idling before that trip so I jacked up the idle a bit as well but I think that’s a carb clean/adjustment but...
      Any input is appreciated.
      Thanks for any help.
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By Jerryd68
      Anyone have any thoughts on the early Quad Sports?  My very first ATV was a 1985 LT230S,  me and a buddy purchased them brand new in 1985, rode those little bikes till the wheels fell off,  I would like to find one to restore for nostalgic reasons and to teach my 14 yo son to ride.  Nice meeting you all!
    • By Brandi Nedley
      We just bought a used polaris sawtooth 2006. Any advice on pros and cons or things to look out for. were 1st time owners. basic maintenance?
       
    • By Ray Roberts
      Hey everyone im new here, i have a problem with my 2001 suzuki quadrunner 500. When i start the bike up it sounds fine but a few seconds later the idle speed just keeps rising to where you cant put it in gear, and if im lucky it will climb down to where i can put it in gear but when i press the gas it immediately want to die. Please help me!
    • By Thunt56
      How do I replace the pinion clutch shaft in a 1987 Suzuki LT230 quadrunner? It starts up on the first kick but when I put it in gear it wants to kick up. I can give it gas and put it in gear but my clutch lever isn’t doing anything. SOS
  • Similar Tagged Content

    • By Cobra_GT
      What’s up people I am new to the forum and am glad to be here. I have been into bikes for oh I guess 40+ years or so. I haven’t had one in a while but my 27-year-old son has always wanted a Banshee and he finally got one and the guy he bought it from had two of them. I almost bought the second one but I did not want to spend the next month on the sofa. So he had a LT-Z 400 Suzuki and I picked it up for $800, I could not pass that deal up. We could have bought both Banshee for $7000 as he wanted $7900 for both of them. But He wanted $4200 and was not budging for the one my son bought and $1400 for the Z400 and we got both of them for $5000. He wanted $4200 for the Banshee so I got the Z400 for $800, a steal. Anyway it’s good to be here. Peace.
    • By spark1051
      Hello Im new here. I have a Kawasaki Bayou 220 And just purchased a used Linhai 260 Four wheeler. It has an electric choke. The carb is brand new on it. The guy that owned it before me installed it. I am having a problem getting it started when it is cold. I think the choke is not working properly. I have checked to see if it is getting power with key on and when it is running but I am not getting power either way. I hope I am not having a problem with the magneto. The battery is losing voltage the longer it runs. Especially when I run headlights. It quit on me one day. The battery was half dead. I had to be towed home. Does anyone know where I can get a decent manual on it. Any help would be appreciated. I think I may have junk it seems to be built well though. May try to get rid of it.
    • By SlickRock
      Found this site by accident, looks like a good place to hang out. Ive looked around and I can see that there are a lot of knowledgeable folks here. Hoping to get to meet some of you and swap stories.
      Slick Rock
    • By cdscycleandatv
      Hey All, Just purchased a 2000 Suzuki Quad Master 500 4x4, and like all the quads I have owned, and still own I like to have a service manual for them. I noticed Oxidized Black listed a 02-07 Quad Master in his Manual Sticky. I got it, but there are some differences like the 2000 has a Mikuni Carb. and the 02-07 has a Kehein Carb. that has been the first difference so far. It would just be nice to have the correct year manual. If anyone knows where I can find a free download it would be greatly appreciated. Thanks!
    • By serious3
      hello all, i've just been given a 2002 yamaha big bear 400, its not quite the gift horse it seemed to be..... turns out the frame is rather rusty and the front a-arms are fubar... carby is trashed too, ah well i've got plenty of time and a shed full of tools. biggest problem i have is that here in ireland the big bear 400 wasn't sold her so bits and bobs for them are thin on the ground, ebay is now my best friend
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...