Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

i have the 2 trikes left and a parts quad ... looking for a SxS now ...

am sure going to miss the grizzzz :cry:

but this \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ makes me happy happy happy :laugh:

CAM00126_zpsdd70991a.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By JustRandy
      After looking at the wire diagram I saw the blue w/black stripe wire is coming from the neutral and reverse lights looking for ground thru the neutral and reverse switches. If it finds ground, the lights come on. The same wire also comes from the neutral relay looking for ground at the same neutral and reverse switches. So it was easy to trick the relay into thinking the engine is in neutral all the time without having the light on all the time. Just cut the blue w/black wire at the relay and ground it. Easy
      Sorry the pics aren't better




      Now it starts in any gear and indicator lights work as they should.
    • By Mike Iadonixi
      Hi guys need help getting a part for my son's 2000 trail boss its a mount lower caliper axle they seem to be discontinued any ideas thank you 
      Mike
    • By spock58
      I was reading another forum recently about fuel leaks and possibility of fire happening. Reminded me of an incident I had a few years ago while working at a Can Am dealership. The quad was a stolen & recovered Outlander 650 that had been tampered with. These quads have an electronic safety system, similar to their DESS system on the sleds. You cannot bypass the key switch and get spark without a computer with factory software. Anyway, I was trying to determine what was damaged since the thief had attempted to hot wire various electronic parts. I got all the extra wires removed and things looked back to stock. Pulled the spark plugs and was going to check for ignition and if the starter still worked. Well, they both worked alright and guess what - the cylinder was flooded with fuel! Instant flames with gas spraying all over...great!! I managed to use my hands to put out the fire, good thing I had on gloves (but choked they were ruined of course, haha). Seems it's possible to flood an engine with efi when you put power straight to the injectors, doh! As in much of life, you cannot take things for granted (I'd only seen carbs flood like that). And even though it had spark, the quad still needed a new ECM to run - that part alone was $1200. So lets hear your stories, crazy stuff happens every day I'm sure.
    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By John conway
      My quad will start sometimes than just die well it’s running than won’t start again for a day , put in new battery same problem and it seems to drain battery any help would be great
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...