Quantcast
Jump to content


JB weld on crankcase


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By HSTAR
      Hey I have a 1997 big bear 350 4x4
      I replaced the shifter shaft and the shift arm linkage and the rod when I installed them all I was unaware that you had to line the dot on the shifter shaft with the gap on the linkage arm gap put it all back  together and rode it I can't get it to shift in the right gears  I can move the shift cam by hand and goes in different gears but with the shifter shaft in it riding I can't put it in R or N 
      Anyone know how to line up the shifter shaft and the shift cam s
       
    • By ResQ91
      Hi guys
      My 87 Bear 350 won't start and could use a hand.
      Turn key on and Oil light turns on and then slowly fades out. (I think this is key to this) No start, not even a tick.
      battery and connections good
      A Solenoid post jump turns it over
      Neutral Safety Switch wire attached and seems good
      It has not had a wire/switch on Rear Brake Pedal ever since I had it.
      Any thoughts on some other things to troubleshoot this??
    • By Slitzer
      How often do you change oil in front/rear diffrentials and gearbox?
    • By Mhatayas
      What should I do about this , bad oil leak where the filter cover bolts on . Can I use some gasket maker 

    • By BruceG
      Hi guys. I have a problem where the quad will start and run well for about 5 minutes and then it dies. On inspection the airbox has oil in it (quite a lot). The oil is pumping through the cylinder head breather hose. This problem first happened suddenly. I have since done the top end including, piston, gaskets, rings and valves. I have also done the carb (not that I thought that this was the problem). The compression seems normal. The only thing that I can think of, is that I did not grind the valves well enough. Anyone experienced this? If so, how did you fix it? Any other thoughts?
×
×
  • Create New...