Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

2014 yamaha yfz450r


Recommended Posts

I am selling my awesome 2014 yamaha yfz450r. It has a crack in the left front fender that i zip tied up and a couple of other non major blemishes. It runs perfect, nothing is wrong with it. If I did not need the money for my other hobby I would keep it. It is SO FAST.

I am also selling a 2006 z400 with a cracked left engine case, take both for 6k. 

Email [email protected]

21016022_10155430728875944_5282183798166607674_o.jpg

21055202_10155430728650944_6543524357744785059_o.jpg

21082874_10155430728610944_7457390150382796080_o.jpg

21083148_10155430728845944_19789082457198743_o.jpg

21083179_10155430728685944_4207941467508085701_o.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dream Car Giveaway

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By remnar
      New member here,
      I have searched here and other places and have not found an answer to my problem.   As the title says I have a 2014 420 Rancher that recently started having an issue were the revs before the clutch engages.  
      I have checked the oil level (per the service manual) and replace the Valvoline ATV 10w40(less than 5 hours) with 10W30 GN4 for good measure. I have used the "pin" method to pull a DTC.  I shows a 8-1 which is a TPS error.  This makes some sense, as if the computer doesn't read throttle position correctly, it could have this symptom. I have checked the source voltage, and tested the TPS off the quad with a Fluke and a power supply at 5v.  It is smooth and does not seem to be a bad sensor. I am confused by the DTC, because the PS light blinks the code, not the check engine light.  However, there are no PS codes of that value.   This condition appeared after a couple days of driving in the cold (~32°) and driving though some water/bogs.   
      A couple questions.  First has anyone seen this issue, and do you have any suggestions? I have followed the troubleshoot right up to the point of replacing the ECU, which I don't seem to have one on the shelf :)
      Second, anyone used a OBDII reader with an a 4pin adapter to pull codes?  If so, what system do you use?
      Beyond the rev issue, the quad runs and starts perfectly and when it decides, the clutch grabs tight (no slipping)
       
       
    • By WIJBIRD
      Well, I’m completely stumped! I’ve been rebuilding a 1990 Big Bear 350 4X4 and finally got reverse to work. Here’s the strange thing, the shifting pattern is all wrong. Reverse is with the lever all the way forward and the forward position is down. What’s the issue? What linkage is backwards? Your help is greatly appreciated!
    • By e.p.
      Hi all;
      New to the site. I have a 2004 Yamaha Kodiak 450 YFM45FAR that I'm having issues with the gear indicator lights. I'm having intermittent park and neutral lights and when they are not lit the starter will not work. It will start by the pull cord . Anybody else have this issue. Any help is greatly appreciated.
      Thanks.
    • By TRUE69
      I just purchased the ATV and it run really rough with the breather filter on and lid on the breather box. Once I take the lid off and remove the filter it runs better but it backfires through the carb.
      What could I do to fix this.
      The carb is fairly new.
      And I put high grade non ethanol gas in it hoping it would help some.
    • Dream Car Giveaway
    • By Werewolf
      When I turn on key back light on the display works. The display shows shifter positions, temp and engine icon. But the main display is blank.
      It will not start fuel pump not working, but that info would come from controll Modular?
      Thanks for any ideas
  • Gallery Images

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...