Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
87tecate4

Brute Force 650 SRA KVF-650 Service Manual 2005

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Mike Senko
      im trying to find out what other atvs kymco makes for other company's who makes what and how they compare for parts and repair
    • By HeWasRidinDirty
      I had to adjust the valves on this 500 (and  few other things) and I'm trying to get the cam timing right, and something is really out-of-whack here. It seems anyway. When I line up the dots like the service manual describes, the lobes on the 2 cams are in almost in the same position. According to the manual (and a youtube vid or 2) the lobes should be at aproximatley 10 oclock on the int and 2 oclock on the exhaust. These are nowhere near that. There must be a woodruff type key on the sprockets. I wonder if those are sheared off? Thanks for any input! 


    • By Chris Owens
      I have an 04 arctic cat 400 fis 4x4 manual changed the centrifugal clutch,  changed the clutch discs and adjusted the clutch. When shifted into gear forward or reverse it will leap a little but will not go it was moving with the old centrifugal clutch but it was worn out. Any help would be appriciated 
    • By cliffyh
      Hi,
      Have a 2005 grizzly 660. Just recently started backfiring and showing incorrect speed. Lifted seat and messed with wire going to starter relay, it stops for a bit but seems to come back.
      I ended up pulling all the pins out of the connector for the relay and added new pin/connectors for all 4 wires. fixed it for a little bit but came back shortly after. This was a new starter relay i installed a few months ago. Anyone know if a bad starter relay would do this? 
    • By Ben Lennon
      Hi guys new to this forum and thought I’d jump on as I’ve just bought my first quad a Kawasaki bayou klf300c 89 model. It had starting issues when I bought it so I’ve gone thru and replaced the cdi, voltage regulator and starter solenoid aswell as rebuilt the starter motor after all this it was still free spinning on electric start so I pulled the stator cover off to find the fly wheel wasn’t spinning so replaced the one way clutch bearing put it all back together and still not engaging at all. I’m at a loss and looking for some ideas on we’re to look next to solve the problem
      cheers Ben 👍
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...