Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
87tecate4

Brute Force 750 KVF-750 Service Manual 2005-2007

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Steven Urban
      First time using this forum.  Owned a Kawasaki dirt bike once, had no issues.  But I picked up this 4 wheeler at an auction.  They stated it ran, but only needed a battery.  Well I do not believe that was all true.

      Some pictures are attached.  Not sure why, but the whole air filter stuff was removed.  They had some small thing inserted as a make shift air filter.

      I purchased a battery to try this all out.  Waiting to return it and get the proper size, as it was too big for the battery box.  But here is my issue I had while the battery was connected.

      1 - The lights on the steering column did not come on.  Not sure if they work or not.

      2 - The starter solenoid seems to be bad.  I have a new one on order. 

      3 - In the pick, there is another rusted part.  Not sure what that part is or what it is used for.

      4 - What is the 12v rectifier?  square bodied part.

      So when I hooked the battery up.  Pushing the start button did nothing.  Pulling the cord to try and pull start, it turned, but would never fire.  I have put in a new spark plug as well, it looked worn out.  With electric start, I crossed over the posts on the start solenoid, it turned over, but would never fire and start.

      I have read a few other threads and it stated something about needed the neutral light on.  SOmething about a kill switch.

      Any help would be appreciated.



    • By JacobSlabach
      Hey I have a 97 bayou 300 2x4 (klf300b) that i bought for 1000 last June and sunk another 1000 into it already.  When i went to look at it, the seller had warmed it up before hand (he was riding it when I got there).  it ran good so i bought it and took it home that evening... next morning it wouldn't hardly start.  I discovered the carb was clogged, there was chunks of rust in the fuel valve, the choke lever was missing and other things.  I have since cleaned the carb and replaced the fuel valve and gas lines and cleaned out the gas tank and cap.  
      Enough background on it, the problem is this:  It floods if i push it past half throttle in 4th and 5th gear even going downhill and shifting correctly.  It also has to idle and warm up when you first start it which is really annoying now that its cold...  It also smokes blue smoke for about 15 seconds when started cold-  does not smoke at all once warm but the exhaust still smells like burnt metal.  A friend told me that it didn't have enough compression.  I also found out that the valves are a common cause for low compression on Kawasakis..  I have never adjusted valves before-  the most I've ever got into a engine was a head gasket on a riding mower so I'm new to this.  My goal is to get this bike running and starting cold like a top-  should i tear down and rebuild the top end?  What should i try first?  I tore the carb apart and rebuilt it and fiddled with the air screw and nothing changed.  I also ordered a compression test kit that should be coming in soon.

      Ive also considered just selling it for like $500 and taking the hit-  Id rather not sink too much more into this machine..  lol
    • By Gary Skriba
      just got a 99 Kawasaki bayou replace the coil because the spark was very weak still have the same issue before it would start after a while that it would start everyday as long as you started it every day but if you let it set you play hell starting it looking for information on what could possibly be wrong maybe the CDI box not sure any help would greatly be appreciated thank you
    • By Joe Dickerson
      I decided to replace the rings and piston on this machine because it looked like the plug was being fouled by oil. When I removed the right side of engine to inspect the clutch pack, I found 2 small round pieces with tiny expansion rings in the bottom cover. It looks like "clutch pawls" according to the illustration, but Id like to be sure. I saw that there are 4 of these in the new gasket set.
      Can someone help me here?
      I thank you in advance
      Joe
       
       

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...