Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Goose1963

2006 Bruin 250

Recommended Posts

I finally got this put back together. Timing issue was with my headspace and timing but all is good. So got good compression but am getting no spark is there anywhere I can get some troubleshooting for the starting system?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By John Brucato
      Hi all new to the sight haven a problem with my 1988 kawasaki bayou 220 it ran then just died when out one day get gas but no spark any info will help I'm new to the ATV got it used and ran like a champ but don't know where to start when it comes to this
    • By Steve Stahlschmidt
      Will not start with out a shot of ether then only runs until it's burnt! Replaced fuel pump, carb, fuel filter, fuel shut off, new plug! I'm lost now! Could it have a bad coil? prior to this it would start and run fine!
    • By Jeff Miller
      I'm trying to troubleshoot a starting issue. For a while, maybe a year sometimes I would hit the starter button and I'd hear a single loud click, but the starter wouldn't turn. Usually if I could pull the pull start or roll it in gear it would then start. (now I'm thinking that was coincidence) Now it only clicks. I tried to check what I could, battery is good, solenoid clicks strong, cleaned all connections (which were 80% clean anyway). I started thinking the starter wasn't spinning. I pulled it and it spins freely. The gear that it contacts in the engine-I can wiggle it maybe 1/16th to 1/8th inch back and forth. When I reinstall the starter I feel it jerk when I hit the button. I'm thinking maybe it's the starter clutch? It seems when there's a problem with them they usually just spin freely and don't engage at all. Is it possibly something is causing it to lock? I'm a bit lost now.
    • By Steve Howard
      Ran find shut down the quad next day would start and idle when you try to accelerate it would start popping through the carb got a rebuild kit soaked it in chem clean after break down for 12 hours on slow vibrate reassembled and adjusted per manual still the same thing any help would be really appreciated thanks and happy ridding  
    • By BuckBilly
      Good morning to all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Let's see if we can make this a daily event.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...