Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Gary Mier

1997 Yamaha 350 Warrior No Spark

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By AtvNewbie
      Can somebody help me on my issues? i bought new stator for my 1987 big bear 350 4x4, (1) it seems that the old owner replace the pickup coil with same color aftermarket pickup coil, i got no idea which pickup coil goes where on 2 spot, new stator have the right colored wire for each pickup coil btw, 
      (2) new stator got brown and green wire connecting  to cdi but my cdi got brown and red, anybody got idea if brown go to brown and green go to red? Thanks
    • By erk mann
      What is the trick to remove the carburetor  on a 1987 moto4 350? 

    • By Michael Thornton
      Why does the 2001 grizzly not have com bearings or something to protect the head.
    • By Brent Mason
      I have been trying to get my Griz600 running right for 3 weeks ! Grandsons used it and it quit running , no spark ! New stator etc and started but ran terrible ! Found a burnt capacitor on cdi . Installed used cdi and burnt it also but ran same as other cdi . Came to conclusion wire harness had short so stripped it and found some bad spots fixed and another cdi ran terrible again ! Bought another harness and same rough running ! Checked spark timing with light (put tdc mark on case and on pull start hub) and when it starts timing right on but will jump 25+° retard ! When timing is on tdc marks it has no power ! The stator is new but I am wondering if the pickup coil is triggering incorrectly ? Also had top end apart when I first started having trouble and although rings were good I installed new rings . Also new timing chain and check the valves , they were good also . It kind of seems to boil down to the last stator I installed new ? I have done trouble shooting on quite a few cars , trucks , dirt bikes and ATVs but this is frustrating me ! Just wondering if anyone has any ideas ? Carb was new last yr and I checked it ! I
      IMG_4379.MOV
    • By Spike976
      So I dug my warrior out of storage replaced the carburetor with one off Amazon & it was running great. Last week it didn't want to start it would crank & I could smell gas but nothing. I replaced the starter,stator,solenoid,spark plug & coil & resistor but still not starting. Checked the stator and its at 30 ohms tried using starter fluid but nothing. I am completely lost and could use some help thank you
  • Similar Tagged Content

    • By Spike976
      So I dug my warrior out of storage replaced the carburetor with one off Amazon & it was running great. Last week it didn't want to start it would crank & I could smell gas but nothing. I replaced the starter,stator,solenoid,spark plug & coil & resistor but still not starting. Checked the stator and its at 30 ohms tried using starter fluid but nothing. I am completely lost and could use some help thank you
    • By Josh Boyd
      I have replaced the cdi box,spark plug,coil and stator but still no spark.
    • By Brenden
      Hi, I just bought a used 1990 warrior and the rear is sagging low like it has a lowering kit but I’m not sure, does anyone know what it could be?



    • By quadtech62
      I have a 02 Warrior i am trying to build a wiring harness i have looked in the manual and  i am confused... the pick up has 2 wires.  W/R W/G The source rotation coil has 2 wires. One is Red other is white/blue. The manual shows the  the white and blue wire connected to the w/g  right after the stator... so why is these 2 wires connected?  Does not show w/b wire at cdi 
      i have looked at many options with no luck if someone has a 2002-2004 warrior and can take a pic of the wires and location at cdi i would really appreciate it. Thanks
    • By Chase Cook
      I have a Yamaha 350 in at once to try to fire up but won't. It's getting gas fire air and it has a lot of compression but still struggles to start check the timing it's top dead center valves are good valves are adjusted everything's working but won't fire I put my hand over the carb suck in gas and it tries to but it makes a lot of black smoke. Also when I put my hand over do you carb and tried to start it there's black black nasty stuff in the gas. So I don't know if it's trying to burn too much or what it is the gas tank clean and it anything to do with the gas it's with it firing. Took the spark plug out and it's pure black. What is dried up black not nasty corroded wet looking. Need help to solve the issue
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...