Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV, UTV or SxS? Join our Community Forum!

    QUADCRAZY ATV Community and Forum are FREE to join! We keep our ATV, UTV, and SxS forums clean and user friendly. All first time posters in our forums will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first ten posts are approved, you will no longer need to go through a forum post approval process. To bypass the approval process with immediate access and a NO ADS experience in our ATV, SxS, and UTV forums, consider subsribing to a Premium Membership

2007 Suzuki Eiger 400 Semi-Automatic Brake Issues


Gwbarm

Recommended Posts

I recently acquired this Suzuki Eiger got it running , first priority. Next, there are no brakes front or rear. Master cylinder for front, little Phillips/JIS not sure which, are stripped out so bad, any advice on getting these out, Ive ran into this before and my methods don't work very well. The back brake cables are adjusted very, very, loosely, or I should say not adjusted at all, and im assuming its because rear brakes were sticking. I haven't taken anything apart yet but I can see remnants of silicone sticking out so it has been apart before, probably not sealed back correctly .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By Louznmemind
      Howdy y'all, I'm trying to fix a neighbors 2015 Brute Force 300. Came in with hard to start and won't idle except on choke issue. I pulled the carb and found the pilot jet as well as the emulsion tube partially clogged. Cleaned up everything, put it back together, still having issues...  It will start right up on choke and will also start off choke if you give it just a touch of throttle but it absolutely will not idle unless it's choked just a touch. Also, excuse my ignorance but I'm assuming the "dial" thingy attached to the carb that turns in and out is for setting idle?? 
    • By Tuzz
      Bucking started about a month ago and works ok after 1/2 hour warmup.  Today while working on it i discovered that if i put the ignition switch in LIGHT position it runs fine right from the start.
      I'm stumped!  Any idea why this could be?  

    • By Mhatayas
      What should I do about this , bad oil leak where the filter cover bolts on . Can I use some gasket maker 

    • By bco20
      does anyone have an owners manual or repair manual i could download ?i got a 2018 king quad 5oo eps special edition can not find either anywhere thanks
    • By Suzukiquad
      Are there any good mods for adding a radio, or Bluetooth speaker that's kid friendly? My son thinks he needs music while riding around. 
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...