Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

weber

2006 can am outlander 800 maintnence

Recommended Posts

I was wonderin if anyone knew how to resest the display screen. when i do an oil change my fourwheeler still says maintnence soon? If anyone knew how to get rid of it that would be nice thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Try disconnecting the battery for a few minutes and hook it back up. If you still have the light, then maybe you need to check other maintinence needs, could be a clogged air cleaner or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Martin Prevost
      Anyone know how to change our display names ? Is search on the forum but can't find anything.
    • By w_r_e
      Can anyone point me to a good set of instructions for changing front diff oil on a 1987 Suzuki LT4WD? I can almost guess which bolts are drain & fill... but I've been wrong before... 😆 
      I found some partial posts on other forums and they linked out to dead images and whatnot. Any help appreciated. 
      This thing is running pretty good, got the front brakes back to life, electric start works fine, seat cover fixed up, plastics stitched back together...
      BEFORE (last week):

      AFTER (today):

    • By johncb
      I had the local garage change the oil and filter in my machine and ever since they changed it there has been an oil leak. Taken it back several times and they can't figure out the problem.
    • By Alex Mares
      I just purchased a 2005 Suzuki King Quad from Craigslist, it's in excellent conditions but me and my dad are new to ATV's, were first time owners. I wanted to see if someone could tell me the steps into changing the oil on the ATV and what kind of filter I am supposed to buy and also the recommended oil type/brand.
      And if you could give me any kind of tips to keep the ATV long lasting and what other things I need to change regularly rather than just an oil change, that would be great too.
      The ATV we purchased is the 4x4.
      Thank You!
    • By technofarmer
      Hi there, i've been trying once in a while for the last couple weeks to remove the fill plug on the transmission of my 2011 Polaris Sportsman 500.  The reason i try to get the fill plug out first is so that i can fill if it by any chance the the drain plug does come out i can refill it with oil.   The allen socket and wrench both keep slipping inside the bolt head, so what advice does anyone have?    Also if nothing works, can you think of any reason not to tip it over and refill it through the drain plug?    Thanks.   
  • Similar Tagged Content

    • By Kyboy
      Iam looking for help seperating the rear brake drum and the cover. Any suggestions would be greatly appreciate
    • By pickytar
      I have a Chinese Hybird 250 or that's what I was told it was. I found 17 numbers on the frame. Will these numbers tell me exactly what it is that I have? (I know that its a 2006 from a plate on the front)
    • By kiwisteve
      Hi Folks
      MY Ltf 400 has power and electric start turns motor over, but wont start...
      seems no spark
      im told stalled in paddock and wont start again
      any suggestions please
    • By tmaterman
      Hi guys! First post here...bought a Bruin, as mentioned above from a buddy. It had been parked for a few years at his house..unused. Bought it from him at a steal and put a battery in it, new gas, etc...fired right up. It is cutting out now, but I suppose that is just the carb/fuel system needs a good cleaning. Ordered a new carb and hope that gets it going good!
    • By Rktman455
      I have a 2009 800 efi Sportsman and at 30 mph it will cut out, it will maintain 30 but will not go any faster, it is almost like the reverse overide but pushing the button changes nothing in the forward gears. 2390 km on it and I havent had it long. Thanks in advance!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...