Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Hello. We have a 2002 yamaha warrior and need a stator for it does anyone have a used good one they would like to part with or a place to get a good used one. Also any opinions about what could be wronge?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

    • By Jean de la Chevrotière
      View File Polaris 700 2002 Owner's manual
      Polaris 2002 700 Owner's Safety and maintenance manual
      Submitter Jean de la Chevrotière Submitted 12/01/2018 Category Polaris ATV  
    • By Jean de la Chevrotière
      Polaris 2002 700 Owner's Safety and maintenance manual
    • By priglmeier
      I own a 2002 Can-Am Quest 650.
      It will start if you massage the throttle a bit and it will continue to run. BUT if you let go of the throttle and try to let it idle it will always die warm or cold.
      It has Non-Oxy premium gas, a new gapped NGK plug, a new carb (as of today) and fresh fluids. After installing the new carb it runs exactly the same.
       
      I only have a few things that I have observed since the new carb:
      The choke still doesn't do anything. It has a good cable and it is hooked up. It on fully off. There is a cable in the top, front of the engine that splits into two connectors. The connected side is in the photo. The other side has the yellow banded section and is not connected. I do not see anything in range of this connector so I don't know if this is normal or not??? The original carb wasn't really dirty or clogged. I'll use it as a spare. I don't see this cable and connectors listed in the Can-Am shop manual. Looking for some help. I want to ride!


    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      The Hop-Up: You may be saying to yourself, “that’s a chick bike,” and you’re right. But honestly, it’s so much more than that. It’s one badass bike. http://www.quadmagazine.com/quad/features/article/0,24942,1587044,00.html
  • Similar Topics

    • By AgmansGrizzly
      Hello everyone,
      Im new here, this is my first post and Im trying to figure out how evrything works on this site so I please let me know if Im doing anything wrong.
      I have a couple Yamaha's but this post is in regards to my 02 Grizzly 660, I have an electrical draw somewhere that is taking my new battery down rather quickly. I have tried to locate any short by checking each circuit but was not able to locate it that way. Im installing a battery cut off switch which brings me to my first question, dont these switches usually go on the Negative terminal?
      My next question is, can anyone tell me if this year and model has any history of electrical shorts that might help me locate the culprit? Any help would be greatly appreciated!
      Finally, Im looking forward to being a member of this site and hopefully helping others as well as learning some things myself, so greetings to all!
      Best wishes to everyone!
       
    • By AKMichael
      Hello All,
      I have a 1999 Yamaha Big Bear 350 4x4 trying to get fixed up so my grandson can go out in the woods with me.
      We have owned it over 10 years.  It got harder to start, until it finally would not.  Replaced the carb.  Right afterwards, it started and ran nicely, but after turning it off, would not restart.  Tonight I used starting fluid and ran, then died.  Adjusted the idle up a little, used more starting fluid and ran great.  It idled about 15 minutes.  Turned it off, and restarted.  Ran it around the yard about 5 minutes.  Turned it off, and would not restart.
      Any ideas or suggestions would be greatly appreciated!
      Thank you. 
    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By mike91
      I’m just wondering what year bike i got? it seems the vin has been rubbed off i got it from a auction here in Australia engine starts but seems has a dirty carb wont idle well
      and also has a problem I put it in gear and makes a grinding noise but does not move it the neutral light goes out but then when I change gear it grinds more in the higher gears as well I’m guessing the differential is stuffed so wanting to buy new part for it will start the pull down next week

      this is the first bike I have worked on used to dealing with cars




    • By Randel1
      I'm having a problem getting a CDI unit that works. The parts list calls for a  4XE-85540-00-00 CDI unit. The one currently on the ATV works but there seems to be a problem with the spark advance curve. It will idle fine an rev. to about 1.5K then  starts bogging down sputtering, popping and basically running poorly. If you can get it above 2200 RPM it runs better. I have ordered and returned about 5 replacement modules that will not work at all. The unit currently on the bike has no part numbers or identification other than a Mitisibuchi logo. I am wondering if anyone else has experienced similar problems with replacement CDI's and if so what is the fix? So far I have not found a replacement CDI that will supply an pulse to the Ignition coil.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...