Quantcast
Jump to content

Matthew Whynot

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matthew Whynot

  • Rank
    Forum Beginner
  1. So if I tap the leads with pliers do I tap both at the same time or leave on one lead and you said if the speed goes off of zero that means the sensor is bad ? And if it doesn’t move off of zero it could be the screen? And yes the sensors look identical. Thanks for the reply
  2. Hi I have a 2014 kymco 700i mxu. It only has 1600 km on it and the speedometer and odo stopped working. It just stays at 0kmh and odo does not go up. I’m wondering if it was the speed sensor would the check engine light come on?  I have take. It out and cleaned it but still does not work. A dealer told me the light should come on if there was a problem with the sensor so he thinks it would be the screen. Everything else works on the screen including riding hours, gear position, fuel gauge,clock. Can someone help please before I buy parts for nothing. Thanks

  3. Hi I have a 2014 kymco 700i mxu. It only has 1600 km on it and the speedometer and odo stopped working. It just stays at 0kmh and odo does not go up. I’m wondering if it was the speed sensor would the check engine light come on? I have take. It out and cleaned it but still does not work. A dealer told me the light should come on if there was a problem with the sensor so he thinks it would be the screen. Everything else works on the screen including riding hours, gear position, fuel gauge,clock. Can someone help please before I buy parts for nothing. Thanks

×
×
  • Create New...