Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'arctic cat 300'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Discussion
    • General ATV Discussion
    • General Talk - Anything Goes!
    • New Members Area!
    • Where To Ride Your ATV
    • ATV Picture and Video Sharing
    • ATV Racing & ATV Events
    • ATV & Off Road Modifications
    • ATV Tires and Rims
    • This vs. That ATV & Off Road Comparisons
    • ATV Trailers, Haulers, and Attachments
    • Hunting, Camping, & Outdoors Forum
    • ATV Laws, Legal Issues, and Policing
  • Regional ATV & Off Road Forums
    • Northeast ATV & Off Road Forum
    • Midwest ATV & Off Road Forum
    • South ATV & Off Road Forum
    • West ATV & Off Road Forum
    • Other Region ATV & Off Road Forum
  • ATV Manufacturer Specific
    • ATV Forums By Brand
  • UTV Side x Side Manufacturer Specific
    • UTV & Side by Side Forums By Brand
  • Other Powersports, Offroad, and All Terrain Vehicles
    • ATC 3-Wheeler Forum
    • Dirt Bike Forum
    • 4X4 Trucks and Jeeps
    • Water, Snow & Other Powersports
  • QUADCRAZY Classifieds
    • ATV For Sale? Post it here.
    • Stolen ATVs
  • QUADCRAZY Supporters
    • ATV Links & Partners
  • ATV News, Magazine Articles, Product Reviews
    • ATV News, Articles & Press Releases
    • New ATV Products, Reviews & Tests
    • Manufacturer & Aftermarket Promos
  • QUADCRAZY Announcements & Support
    • Announcements/Support
    • Website How To & Feedback
  • Yamaha Grizzly Owners's Topics
  • New York ATV Riders's Group Forum
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Lets ride Michigan trails this season!
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Up coming season
  • Kawasaki Bayou 220 Restoration and Repairs's Topics
  • Ride Red's Videos
  • Ride Red's Ride Red Forum
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's ATV Upgrades
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's Quads

Categories

  • ATV News and Articles
  • ATV New Products & Reviews
  • ATV Racing & Events
  • ATV Ride Reports

Calendars

  • Community Calendar
  • ATV Racing Events
  • ATV Poker Runs and Riding Events
  • ATV Swap Meets
  • Other ATV & Off Road Events

Categories

  • ATV Repair Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • ATV Owner Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • UTV Side by Side Repair Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • UTV Side by Side Owner Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deer UTV
    • Kawasaki UTV
    • Polaris UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • Other Files

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

miles from

About Me


My Garage

Found 1 result

  1. I have a 2000 Arctic Cat 300 4 wheeler. I have been having some carburetor issues. So i bought a new carb. Now I'm having these issues. The unit will start and idle fine, when i go to accelerate it wants to cut off. So i checked to make sure it was getting gas and the fuel filter will be full of gas and then once the carb opens the filter drains down and will not refill quick enough to run. So i checked to make sure gas was flowing to the filter and it is flowing fine through the line. I remove the filter and run the gas line directly to the carb and the engine idle fine and then it will run good as i ride it for about 10 minutes then it will start with the same issues again i cannot accelerate enough to move the 4 wheeler. Every time i accelerate the unit will cut off. What is wrong with this thing. My 400 Arctic Cat is doing the same thing except it will backfire, I'm lost i have tried everything i know to do, what am i missing here. Thanks for your help

×
×
  • Create New...