Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'king quad 450'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Discussion
    • General ATV Discussion
    • General Talk - Anything Goes!
    • New Members Area!
    • Where To Ride Your ATV
    • ATV Picture and Video Sharing
    • ATV Racing & ATV Events
    • ATV & Off Road Modifications
    • ATV Tires and Rims
    • This vs. That ATV & Off Road Comparisons
    • ATV Trailers, Haulers, and Attachments
    • Hunting, Camping, & Outdoors Forum
    • ATV Laws, Legal Issues, and Policing
  • Regional ATV & Off Road Forums
    • Northeast ATV & Off Road Forum
    • Midwest ATV & Off Road Forum
    • South ATV & Off Road Forum
    • West ATV & Off Road Forum
    • Other Region ATV & Off Road Forum
  • ATV Manufacturers
    • ATV Forums By Brand
  • UTV Side x Side Manufacturer Specific
    • UTV & Side by Side Forums By Brand
  • Other Powersports, Offroad, and All Terrain Vehicles
    • Kids ATVs and Youth Off-Road
    • ATC 3-Wheeler Forum
    • Dirt Bike Forum
    • 4X4 Trucks and Jeeps
    • Water, Snow & Other Powersports
  • QUADCRAZY Classifieds
    • ATV For Sale? Post it here.
    • Stolen ATVs
  • QUADCRAZY Supporters
    • ATV Links & Partners
  • ATV News, Magazine Articles, Product Reviews
    • ATV News, Articles & Press Releases
    • New ATV Products, Reviews & Tests
    • Manufacturer & Aftermarket Promos
  • QUADCRAZY Announcements & Support
    • Announcements/Support
    • Website How To & Feedback
  • Yamaha Grizzly Owners's Topics
  • New York ATV Riders's Group Forum
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Lets ride Michigan trails this season!
  • Michigan ATV Club - St Helen, Mio, West Branch, Rose City's Up coming season
  • Kawasaki Bayou 220 Restoration and Repairs's Topics
  • Ride Red's Ride Red Forum
  • Ride Red's Videos
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's ATV Upgrades
  • NYC 2 Poconos/ Scotrun ATV Riders's Quads
  • Mechanics Club's Topics

Categories

  • ATV News and Articles
  • ATV New Products & Reviews
  • ATV Racing & Events
  • ATV Ride Reports
  • ATV and UTV Vendors

Calendars

  • Community Calendar
  • ATV Racing Events
  • ATV Poker Runs and Riding Events
  • ATV Swap Meets
  • Other ATV & Off Road Events

Categories

  • ATV Repair Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • ATV Owner Manuals
    • Arctic Cat ATV
    • Can-Am BRP ATV
    • Cannondale ATV
    • CFMOTO ATV
    • Hisun ATV
    • Honda ATV
    • Kawasaki ATV
    • Kazuma ATV
    • Kymco ATV
    • Polaris ATV
    • Suzuki ATV
    • Textron Off Road ATV
    • Yamaha ATV
    • Other ATV
  • UTV Side by Side Repair Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deere UTV
    • Kawasaki UTV
    • Kubota UTV RTV
    • Polaris UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • UTV Side by Side Owner Manuals
    • Arctic Cat UTV
    • Textron Off Road UTV
    • Can-Am BRP UTV
    • Hisun UTV
    • Honda UTV
    • Joyner UTV
    • John Deere UTV
    • Kawasaki UTV
    • Kubota UTV RTV
    • Polaris UTV
    • Yamaha UTV
    • Other Brands UTV
  • Other Files

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


My Garage

Found 4 results

  1. I'm hoping someone can help me diagnose my 2008 King Quad 450 no start A couple days ago, after running for a few hours at low speeds (2-3mph wiping weeds), seat got hot, motor started to stumble, and we turned it off. Gave it a few minutes to cool down, turned on key, dash flickered, then lit up, I tried to start, but it did not turn over, dash died like the battery was dead. Quad acted like it was overheated, but I noticed a lot of heat coming from battery area. Checked battery voltage, showing 10.5 volts. I had something similar happen last year, and it ended up being the regulator/rectifier. It killed the battery that time too. So, this time I pulled the battery, it stayed quite warm for over an hour. Put it on trickle overnight. Next day it showed over 12 volts. Took it to advance auto and had it tested. Bad cell. Bought new battery. Installed new battery. Now when trying to start, it seems normal, turns over, and begins to start, but immediately dies. I have ordered a new regulator/rectifier that will get here tomorrow. But today, I pulled the regulator and tested it according to the service manual. Ran a diode test using my multi-meter between all the pins on the regulator. They were all within range according to the service manual. Unplugged stator, and tested it. Showing 1.9 ohms between all pins. This is out of range. Should be .1-1.0 according to manual. However, I have a brand new spare stator, and that one also reads 1.9 ohms. I'm guessing my multi-meter is the problem? Used a paper clip to jump pins and put the dash into "dealer mode". Shows C00. No codes. Last time the regulator failed, I was able to remove the negative battery cable and do a leak test with the multi-meter. I observed a voltage leak, and when I unplugged the regulator, it would stop leaking. This made it clear to me that the regulator was the problem. This time, no voltage leak. Also, last time the regulator failed, it would still run fine with a new battery, it just wouldn't charge. Now it won't stay running for more than a second. I'm thinking this could be something else. Any ideas?
  2. Hi all, working on a KQ for a friend, while he was out of town his little brother decided to take the entire thing apart. Unplugged every connection, took out the engine, then couldn't get it back together. It's a mess. I have it to the point that the fuel pump primes when the key is on, it will crank but has no spark. The display is blinking a temp light and an Fl light. I'm getting mixed information about what the Fl means. Also coming off the wire harness next to the ignition coil is a wire set with one orange with black stripe and one black with white stripe wire. I can't figure out where that is supposed to connect. Any help would be great.
  3. Hello ladies and gents. Just picked this guy up in October and getting around to doing the required maintenance to make sure everything is right before any long rides or work is done. Some background: I am I believe the 4th owner, (however the 3rd didn't actually ride it). It has unknown hours or odometer due to what appears to be a common issue. I have noticed the fuel gauge doesn't work (just keeps flashing empty), I did come across a google search that mentioned these were a common problem but was fixed by replacing the dash (seems like overkill) and another post mentioning someone attempting a fix. Any particular issues on these quads to pay attention to beyond the dash ? Going to be replacing the rear tires, oil change, filters and plug. Anything else I should do with an unknown history such as diff flush/change ? I believe there is a service manual here but I need a few more posts. Hopefully this post will drive some answers and more questions I might have. Thanks!
  4. Hi, I'm a newbie on here. I just got a 2007 Suzuki KingQuad LT-A450X. Are there any specific issues to look for on this model? Any specific maintenance to do other than the usual oil and filter changes? Thanks
×
×
  • Create New...