Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Just bought a 1987 bayou 185 frame and body great shape but have to rebuild motor does any one here have a manual for a 1987 kawasaki bayou 185 ? if you you do please let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By John Brucato
      Hi all new to the sight haven a problem with my 1988 kawasaki bayou 220 it ran then just died when out one day get gas but no spark any info will help I'm new to the ATV got it used and ran like a champ but don't know where to start when it comes to this
    • By BUKNDUK
      Hello 
      I want to paint the body on my 1999 Suzuki King Quad 300. The original color is Tan. Does anyone have any experience in painting smooth plastic. What preparations need to be done,maybe sand body to ruff it up so paint sticks or some type of chemical cleaner also can you please recommend the correct paint I need I would think something flexible 
      Thanks
    • By Bryson Bailey
      Hey I have a Kawasaki buyou I put a new carburetor on it and a brand new spark plug coil and still firing up could you know what my problem is anyone please
    • By Arizona
      Back again with another headache, maybe you guys can help me out. 
      Picked up a 87 Bayou 300 not running of course, all stator wires melted 
      on the motor and also no spark. I checked the pick up coil ohmed out good. 
      traced the wires and led to no cdi box, yes missing. So ordered it and while waited 
      fixed the stator wires, had to wire direct to harness. Get the cdi installed and after a lot
      of other things started it up. Battery dead so used a batt charger to start it. Now when i shut
      off the charger the motor died. So i check charging voltage...nada. I see voltage regulator is 
      old and catalist leaking so i replaced it. Same thing no charge. I check stator and no voltage 
      with it unpluged from harness while running. Soooooo i replace stator. Now Stator wires have
      23v and up to over 50v at higher rpms. So i know its charging now. Connect everything back up and 
      no charge voltage at battery! Still dies when i shut off charger. All 3 yellow stator wires have good voltage, checked
      harness from stator to regulator and is good. The white wire has battery voltage at regulator, the brown wire has battery 
      voltage at regulator when key on. The Black/yellow stripe has good ground. I get 3 volts at battery when i shut off charger. 
      If i connect old regulator i get 7 volts when i shut off charger. Do i have a defective new regulator? Im stumped. when i 
      figure this one out i have a big wiring problem on another one ill let you in on.  Az
    • By schwartz10
      2011 Brute Force 750 I. Having an overheating issue. When fan sensor is unplugged by thermostat fan will run and cycle. When its unplugged it will not run and cycle. Need help. Really dont want to take to dealership.
  • Similar Tagged Content

    • By Dizzy siege
      my brakes do not engage and the right hand lever kills the engine and reverse makes a loud clicking crunch sound i think it wont engage into reverse all of the way. I NEED HELP PLEASE 
    • By brad1
      I have a 2003 Bayou 250. Suddenly, it won't start with the start switch. No clicking, no neutral light on. It will pull start fine. The battery is new. Any idea what to look at first? Thanks.
    • By cbbubby78
      can someone tell me what could be the problem if the electric start doesn't turn the motor over but sparkplug fires like crazy but the pull rope turns the motor but no fire on spark plug. thanks for any advice in advance . cbbubby78
    • By rustybayou
      Clutches are engaging shifting fine I can turn the tires and the secondary clutch spins engaging the primary just not getting power to the wheels when it's running.
    • By Bikerdave
      Bought this bike wouldnt start gas pouring out of the carb and no spark. So after rebuilding the carb and repairing some burnt wires to the stator she fired over. Ran her for all last year. She puked out again. No spark again. Determined that the ignitor went. Replaced the ignitor and she fired back up again. So changed the oil and filter to get ready for the winter and was riding an puked again. Now I can only get it to start intermittantly after blowing out the spark plug and adjusting the gap. It will run for a bit then puke again. What I found out completly on accident is that if I leave the plug wire off a little so that the metal isn't touching inside but the rubber holds it on it will fire and run this way. But if i push it on all the way it doesn't start at all. Is my plug bad? Or the wire boot? I'm pulling my hair out here. You can hit it from a dead cold and it will fire right over but as soon as you drive it a bit it pukes. Have to pull the plug wire off a bit to get it to fire again. This seems weird. I'm not great with quads its my first one I'm more experienced with bikes. Is this indicating the resistor in the boot is bad? Help
      Sent from my XT1080 using Tapatalk
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...