Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

ron755

tail light problems

Recommended Posts

On my 2003 Arctic Cat 250,   with the headlights on, I have no tail light /no stop light.

with headlights off, I have brake lights, no tail lights. Where should I start looking for my problem?

Edited by ron755
double checked

Share this post


Link to post
Share on other sites


Start by  checking the  ground wires  for the tail  lights. I would suspect  there is corrosion preventing a proper ground. The  tail  lights  are feeding  back through the common power  wire connecting headlight and tail light .. When  headlights are on  that  circuit is powered so it cannot  act as a  ground.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the help. My tail light was  rusted  inside,and was not getting a ground. Rusted so bad, I'm going to have to replace the whole thing. Thanks again.

Edited by ron755
my reply was not complete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • 1994 Yamaha Timberwolf 4x4 Electric Start Problems

      I have a 1994 Yamaha Timberwolf 4x4. The electric start button worked fine when i was out hunting in the early hours of Sunday but in the evening all i was getting was a click click click when i pushed the starter button. Pull starting, it fires up no problem. I removed the battery and one of the cells was half empty so i topped it up and charged. Still goes click after i put the battery back in it. Posts are clean too. I heard that the starter brushes can be replaced. Thanx for the help guys. Gary

      By bassplayer1972, in Yamaha ATV Forum

        
      • 18 replies
      • 18,404 views
    • 2003 Kodiak 400 brake problem.

      As title says , my dad was given a 03 400. It didnt run. I got it running and got the front brakes working, new calipers and master cylinder.  The rear are drum and its my 1st time really messing with them. I replaced shoes , cam was all froze up so cam wouldnt rotate , i took it apart and cleaned it up good , my problem is,  how do i know where to line up the cam with the lever , there is no needle that shows shoe wear on this , its missing. Any pics or help appreciated. 

      By Bills03400, in Yamaha ATV Forum

      • 2 replies
      • 74 views
    • Bayou 220 won't start -- neutral light in every gear

      The story goes, my daughter "did something" to the ATV and now it won't start. I suppose these things aren't kid proof. All I know is that the Neutral light stays lit no matter what gear, and subsequently the starter won't turn. I briefly Googled but only came across symptoms of the Neutral light never lighting up. I have downloaded the service manual from this site (thank you) but don't quite know where to attack it first. Thanks for reading.

      By deckeda, in Kawasaki ATV Forum

      • 3 replies
      • 758 views
    • 2004 Yamaha Kodiak 400 4x4 wiring problem

      Hello All,
      I am looking for any help or suggestion that I might be able to get on how to wire a '04 Kodiak 400 4x4 motor into a Coleman Outfitters / Hisun 400 4x4 Utv. This machine had the Kodiak motor installed and was running until someone stripped the wiring to install new harness. They destroyed the old harness so it of little use now. We have a new harness for the Utv and part of the wiring to the Kodiak CDI and Voltage regulator/rectifier is in place. For now I am just trying to find a good diagram of the wiring needed to Power up the motor. Any help with this part of our issue would be greatly appreciated. I'm trying to help my son this machine running since he bought into this nightmare.
      Thank you,
       

      By res2fr, in Yamaha ATV Forum

      • 9 replies
      • 243 views
    • 2005 Polaris Trail Blazer 250 won't start

      Hi guys, trying to get a quad running again. It was running fine but the electric start did not work. My uncle was using it and the pull start snapped. So I replaced the pull start and electric starter motor. Now it just cranks and cranks but will not start. I have spark, I have fuel to the carb, I know this is a 2 stroke with a separate oil tank, what else should i check?

      By TheJester517, in Polaris ATV Forum

      • 8 replies
      • 255 views
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×