Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Justin Johnson

2010 Brute 750 belt light will not reset

Recommended Posts


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By VikingTrad3r
      picked up my third timberwolf 250 for my daughters.  these are great light weight little quads.
       
      have a strange one for you.  the quad will NOT start in neutral.  it will start in first. 
      if i lift up on the gear selector just enough to hear the little click (its not loud, sounds like a contact clicking, perhaps the neutral safety switch?) the light will go out, but it won't yet be in first either.  that is how i have shown my daughter to start it and she can.
       
      id like to carry out whatever repair is needed.  i have the pdf of the shop manual but it doesn't really have a flow through diagram.
       
      any help appreciated!  thank you.
      i need to add something.  it feels like i can switch into another gear BELOW neutral.  
      so if i switch to neutral, i can keep pushing the gear selector, and it has another click below the neutral.  the light stays on, and when i pull up into first it kind of feels like it has two positions it moves through to arrive at first.
    • By dpacapt
      Has anyone disabled the engine brake on their atv, or is it even possible?
    • By Venom
      Does anyone make aftermarket engine parts for the Suzuki Quadsport LT-Z50?
      Pistons, Valves, etc...?
      I have found rings and complete gasket sets.... I need an oversize piston kit and valves..
      One company is selling a piston, but upon further inspection it is an LT50 piston that they are saying is for the 2006 Suzuki Quadsport LT-Z50. Yet the LT50 Piston is not interchangeable with the LT-Z50 according to the pistons listed by Suzuki.
      Any help would be appreciated
    • By Lellwyn Griffin
      Thinking about buy a used 07 Prairie. Any feedback or suggestions on what to look for?
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By schwartz10
      2011 Brute Force 750 I. Having an overheating issue. When fan sensor is unplugged by thermostat fan will run and cycle. When its unplugged it will not run and cycle. Need help. Really dont want to take to dealership.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...