Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Bubblehead

2000 Yamaha Grizzly 600 Flywheel/rotor

Recommended Posts

Been working on a Grizzly 600 with no spark.  Went through the troubleshooting chart and everything checks out within tolerance.  Anyone ever heard of the magnet for the pulse coil going bad?  Changed out the Pulse coil even though the one in there passed resistance check.  Have 44 vrms coming out of the source coil but only 1/2 vrms out of the pulse (at cranking speed).  Is that enough to fire the CDI?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Nick Gudex
      Hello I am new to this site and I havea problem. I have a 1987 big bear 4x4 that will not spark. I tested pick up coil per repair manual and I tested my new coil both ok. It puts out 9 volts at the coil but It is reversed polarity. So when I hook my meter up to it she shows -9 volts while cranking. When I put a test light  on it it flashes. Being an electric system this should tell me something but I don't know what its telling me. I have yet to meet one i could not fix but this old girl has me stumped. Any help would be awesome. Thanks to all.
      Nick
    • By Gary Mier
      1997 Yamaha 350 Warrior, should there be oil in the stator area? Have a no spark situation.
    • By Bebe
      Hey guys I'm new here. I have a 88 warrior that has intermittent spark. When I got the bike the guy said it needed a stator.  So I tested the stator and the Source coil has .310,  Trigger coil has .363 an .367,  Alternator side has .05 to .06 on the three. Which all seem in range. I did find that the ignition coil was bad and replaced it. After I  put the new coil on i got spark but only now and then. The bike won't spark while I'm holding the start button,  but as soon as I let off it will spark sometimes. I ended up unplugging the voltage regulator and it will spark every time I let off the start button, but still will not spark while I'm  holding it. What could this be?
       
    • By Brent Mason
      1998 Grizzly600 ! Slowly died then wouldn’t start ! All coils check good ohms ! Checked ac voltage from source coil get OL ! Is the source coil bad ? 
    • By Jerry Hebert
      1985 Lt50 no spark from aftermarket coil . Are these Suzuki coil specific ??
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...