Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

spotman1983

Lift kit issue

Recommended Posts

I have a 2006 suzuki 700 king quad and I bought a 2 inch lift that attach to the shocks, the front works great, but only the side without the muffler fits on the back. I can't get the other side to drop far enough down to put the shock back in, almost like the axle wont let it. Anyone have any suggestions?

 

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By ed1228
      Having a problem on my 2006 400. LCD display will not power up. Check fuses under seat seem ok. Is there any inline fuses I should know about....Any help?
    • By Old_ATV
      I have a mid 2000 sportsman 700 that only works in low gear.  Any thoughts?
    • By Hunter19
      How are you doing guys I just joined I have a 1998 Suzuki King quad I’m having problems with high RPMs the ATV idols perfectly but soon as a throttle up it doesn’t stall but it just bogs down it has no power any suggestions thanks
    • By smitht18
      Looking for the rectifier.  Most bikes have near magneto.  It appears the KQ has it in front.
      Can someone tell me exactly where it is? 
      Bike not charging and magneto checks out ok
    • By Bryzan3
      Looking for advice on what to try next I bought this quad and it’s has spark and fuel but won’t stay running only fires when I hold the starter button in even when spraying gas into the carb it still dies right away oil was milky white so I was thinking it maybe went under water 150 psi compression so I might be wrong but not a head gasket I am stuck Cause it should stay running with the straight gas through the carb so what should I try 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...