Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Thinking about getting a set of these for my 1997 wolverine that I ride in southern California on mostly desert hard pack rock trails.

 

Anyone have any experience with these tires?

 

Thanks,

AD

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Rich1028
      Leota Quad Trails
      4-5-20
       
       
    • By Kayla Frieswick
      2001 Yamaha Wolverine new coil new solenoid switch new battery no spark
    • By JacobSlabach
      Hey I have a 97 bayou 300 2x4 (klf300b) that i bought for 1000 last June and sunk another 1000 into it already.  When i went to look at it, the seller had warmed it up before hand (he was riding it when I got there).  it ran good so i bought it and took it home that evening... next morning it wouldn't hardly start.  I discovered the carb was clogged, there was chunks of rust in the fuel valve, the choke lever was missing and other things.  I have since cleaned the carb and replaced the fuel valve and gas lines and cleaned out the gas tank and cap.  
      Enough background on it, the problem is this:  It floods if i push it past half throttle in 4th and 5th gear even going downhill and shifting correctly.  It also has to idle and warm up when you first start it which is really annoying now that its cold...  It also smokes blue smoke for about 15 seconds when started cold-  does not smoke at all once warm but the exhaust still smells like burnt metal.  A friend told me that it didn't have enough compression.  I also found out that the valves are a common cause for low compression on Kawasakis..  I have never adjusted valves before-  the most I've ever got into a engine was a head gasket on a riding mower so I'm new to this.  My goal is to get this bike running and starting cold like a top-  should i tear down and rebuild the top end?  What should i try first?  I tore the carb apart and rebuilt it and fiddled with the air screw and nothing changed.  I also ordered a compression test kit that should be coming in soon.

      Ive also considered just selling it for like $500 and taking the hit-  Id rather not sink too much more into this machine..  lol
    • By Johnnyhorsepower
      I finally found an awsome app for your phone that shows you on a map all the trails near your location. You can read or add reviews, look at picts...etc
      Its called: atv escape

      John
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...