Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

1998 Suzuki King Quad 300 Running Problems


Recommended Posts

Hello everyone, I’m new to this forum. I have a 98 king quad 300, I cannot get it to run right. It will start up and run for a little bit but then it starts sputtering when you give it throttle. It appears to me that it is getting to much fuel. 
this is what I have done to it: new carburetor, new fuel filter, adjusted the valves.

Link to post
Share on other sites
  • Ajmboy changed the title to 1998 Suzuki King Quad 300 Running Problems


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Tagged Content

    • By Quad king
      I am not sure what is wrong with my King Quad. I had a new carburetor put in 6 months ago, just replaced the fuel pump and added an in-line fuel filter in. I have been trying to fix this quad for a while now and do not know what is wrong with it. It idles fine and runs great as soon as it is fired up, you can Rev it and stay in first gear with 100% power. As soon as I drive 10 feet it looses all power, I mean it is sputtering and doesn't move at all, but when I let off the gas after it sputters it idles fine. I will attach a video of what it is doing.
      Snapchat-1290161440.mp4
    • By Abbeypalm
      While cruising, my 2011 750 king quad suddenly shut down. As it happened, red lights on the display flashed. Any ideas? My head lights suddenly stopped working about a week ago, if that helps. I have no power at all. Thanks 
    • By smitht18
      Looking for the rectifier.  Most bikes have near magneto.  It appears the KQ has it in front.
      Can someone tell me exactly where it is? 
      Bike not charging and magneto checks out ok
    • By Hunter19
      How are you doing guys I just joined I have a 1998 Suzuki King quad I’m having problems with high RPMs the ATV idols perfectly but soon as a throttle up it doesn’t stall but it just bogs down it has no power any suggestions thanks
    • By Clint Osborne
      2010 Suzuki king quad 750 axi 4x4 light stays on and 4x4 not working any suggestions thanks
  • Similar Topics

    • By Wagnerc
      It seems like it looses fuel prime after sitting A few days.  If you ride it every day it will fire right up. Parked for a few and you have to use either to start it. 
    • By JacobSlabach
      I have a gentleman that asked me to service his bayou for him.  I have always wondered what oil should be used in atv engines?  Pros?  Cons?  What weight should be used in what type of weather?  Is there one kind that I could bulk buy and safely used in any quad I worked on or owned?  What about performance?  Engine Life?  This has always been a 🤔🤔🤔 area for me with quads as far as why you would use one type of oil over another....
      Thanks!
    • By Mezzy
      My 2005 Kawasaki banshee runs great, perfect at sea level and starts right up has a great idle perfect performance till I get up to 4000 feet and struggles to start won’t run hardly at all till warm. Anything I can do to the carburetor in a quick type adjustment? 
    • By Quad king
      I am not sure what is wrong with my King Quad. I had a new carburetor put in 6 months ago, just replaced the fuel pump and added an in-line fuel filter in. I have been trying to fix this quad for a while now and do not know what is wrong with it. It idles fine and runs great as soon as it is fired up, you can Rev it and stay in first gear with 100% power. As soon as I drive 10 feet it looses all power, I mean it is sputtering and doesn't move at all, but when I let off the gas after it sputters it idles fine. I will attach a video of what it is doing.
      Snapchat-1290161440.mp4
    • By Brennon Heflin
      So I bought a 2000 quad runner 250. I'm having some issues an wondering what it could be I replaced the pet cock valve an the fuel filter an pump inside tank I also put a voltage regulator on it. The problem I'm having is that when u give it half or more throttle it bogs down an loses power what could it be the bike is almost like new an cant figure it out any help would be great
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...