Quantcast
Jump to content

2010 hisun hs800 front diff not engaging


Econoron

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By Johnfj44
      The stock driver seat cushion is separated at a seam. I took the seat apart and found that the material has torn and cannot be re-stiched. I'm trying to find a replacement seat. Any suggestions? Hoping for a used seat but couldn't find one on Ebay.
    • By Werewolf
      Oil is getting in the air box from crankcase vent tube, I put the two hoses that go to the air box together then something started to smoke on the front of the engine. There is a filter? In the line I blew that out.
    • By Clydaho
      2022 Sector 550, 414 miles on it and the gas gauge reads empty.  I topped off the gas and it didn't change.
      There is no fuse that I could find.  No access at the gauge cluster.
      Wiring on the top of the tank looks good, properly connected.
      Could the sending unit in the tank be stuck or broken?
      Has anybody removed the tank lid?  Any tricks?  
      Any other ideas?
      Thanks for any help,
      Clyde
    • By skittle021
      So I've got a Hisun 550 that I was doing some work on that required removing the CVT and it's housing. Upon attempting to reinstall the clutch, sheaves, etc, I found that the belt no longer fits - it's far too wide. None of the parts have been replaced, they're all OEM. Exactly the same parts as what I took off a few weeks ago.
      To be more specific, my belt is 1.25in wide, but the gap between the clutch and the primary sheave is only 7/8in wide. I'll include a few photos to explain.
      Has anyone ever experienced such a bizarre problem? Any help at all would be appreciated, I've been stuck on this for a month. I'm open to just about any suggestion.
      Photos: 
       





    • By mga
      I have to replace all 4, how much is involved?  Will they slide out of the front yoke? Or, do the boots just slide over the wheel end?
       
×
×
  • Create New...