Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

tars79

LT 230.. great buy!!

Recommended Posts

This is for a 1987 Suzuiki Lt230 quadrunner. Its perfect to just go on. may not be the fastest but it goes through alot. RUNS Great.. no problems with it!! Im tryin to get around 1k for it but i will take offers!! Let me know!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Nick Gudex
      Hello I am new to this site and I havea problem. I have a 1987 big bear 4x4 that will not spark. I tested pick up coil per repair manual and I tested my new coil both ok. It puts out 9 volts at the coil but It is reversed polarity. So when I hook my meter up to it she shows -9 volts while cranking. When I put a test light  on it it flashes. Being an electric system this should tell me something but I don't know what its telling me. I have yet to meet one i could not fix but this old girl has me stumped. Any help would be awesome. Thanks to all.
      Nick
    • By Ajmboy
      View File 1984-1987 Suzuki LT185 Service Manual
      1984-1987 Suzuki LT185 Service and Repair Manual
      Submitter Ajmboy Submitted 09/13/2020 Category Suzuki ATV  
    • By Arizona
      Back again with another headache, maybe you guys can help me out. 
      Picked up a 87 Bayou 300 not running of course, all stator wires melted 
      on the motor and also no spark. I checked the pick up coil ohmed out good. 
      traced the wires and led to no cdi box, yes missing. So ordered it and while waited 
      fixed the stator wires, had to wire direct to harness. Get the cdi installed and after a lot
      of other things started it up. Battery dead so used a batt charger to start it. Now when i shut
      off the charger the motor died. So i check charging voltage...nada. I see voltage regulator is 
      old and catalist leaking so i replaced it. Same thing no charge. I check stator and no voltage 
      with it unpluged from harness while running. Soooooo i replace stator. Now Stator wires have
      23v and up to over 50v at higher rpms. So i know its charging now. Connect everything back up and 
      no charge voltage at battery! Still dies when i shut off charger. All 3 yellow stator wires have good voltage, checked
      harness from stator to regulator and is good. The white wire has battery voltage at regulator, the brown wire has battery 
      voltage at regulator when key on. The Black/yellow stripe has good ground. I get 3 volts at battery when i shut off charger. 
      If i connect old regulator i get 7 volts when i shut off charger. Do i have a defective new regulator? Im stumped. when i 
      figure this one out i have a big wiring problem on another one ill let you in on.  Az
    • By Dskip160
      Hey there! New guy here! So I bought an 87 250. I turn the key and it has ignition light. I press run and the engine turns over. Guy I bought it from said the carbs may need cleaning, I worked them good cleaned and blown out. I reinstalled the carb and still doing the same thing. It’s getting fuel, the battery is brand new and charged I’m lost here!( purchased a new carb on its way) anyone have any ideas

    • By pablo Blake
      Its in pretty rough shape and its gonna be my first atv, I worked on bikes before but nothing to do with quads. Anyways the quad has some problems and im tryna figure out what to focus on first. So the U joints i think are shot. The bike starts first try every time ussually have to give it a lil gas with the throttle and revs right up, idles fine but its running REALLY rich 3 starts and my brand new plug was pitch black

      Bike is L model

      video-1577465068.mp4

      Its using the original mikuni carb but im not the best at fixing the carbs and wondering if there is anywhere online that would be able to either walk me through it or help me with it i didnt see a air mixture screw so it seems like im gonna half to open it up and adjust like the float and a couple other things
  • Similar Tagged Content

    • By Rexman06
      I'm not getting any spark to the spark plug and I'm not getting any power to the cdi or the stator either need help trying to get this bike going for my dad for the woods any help would be appreciated thanks
    • By suzukiken
      Hi my 230 locked up on me I tore apart the kick start and the motor would roll over back wards after working it back and forth it was free both ways put it back together and 5 seconds after it started it locked back up any ideas why
    • By jaybowker
      Having an issue with my quad dying on me after riding hard for about a half hour then it won't start back up till it cools down could this be a valve problem cause I am having a backfiring issue also
    • By Cubhorse80
      Hey all! Im new to the forum and done even have any quads or 3 wheelers... I joined because i am thinking of buying a Honda ATC 125m. It looks like it is in really good shape and according to the owner, it runs great! he says however that the electric start wont work, as well as the light. Im thinking this is a key switch issue. I talked him down to 400 and i want it! but thew downfall is that it is a 2 hour dive down to get it. so a 4-5 hour round trip...
      What is a good price for one of these? what are some things to look for if i go look at it? Any suggestions??
      Thanks!




    • By Gunny
      What a way to end 2013 ... A friend and I went out for another track ride, the snow conditions were GREAT !! :cheer: ... and we had a blast !!
      Only saw two other people & we helped pull one of them out of a snow bank. Better him than us !! :smilielol5c:
      We could use more snow, but the ride on this day was AWESOME !! :woot:
      I only used 7 of 22 of the video clips I had of the days ride, so there's still some great ride footage on the cutting room floor !! Hope you enjoy what clips or portions of them I did use ... and remember to change the video Quality to 1080p for the best viewing enjoyment !! :seeyac:
      [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tr21nuBLfWA]30 Dec 2013 Rock Creek Ride - YouTube[/ame]
      ...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...