Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

markobal6

2008 Adly 300xs - Pulling

Recommended Posts

Hello!

I'm new on this forum and I'm from Slovenia. I have a problem with my Adly 300xs. And the problem is that the ATV is pulling(i hope you understand that, in the dictionary is nor a right word). And this look like this that while i driving the ATV pull. It is not important or the ATV is cold or hot. And the ATV sometimes ignite very hard sometimes normal. We try change c.d.i. unit and i try with spare key but it is not any different, ATV still pulling. I don't now what is wrong. Is maybe guilty this that i wash one day and the water came somewhere is not supposed to come?

Please help me.

Have a nice day

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hm. With pulling i mean in our language "trokirati" but this is not in dictionary. I mean that the ATV not run smooth but every 3seconds is like that the ATV die. I hope you undarstand.

And even when is motor in the idling is once in 2000rpm, once 3000, once 1500.

Share this post


Link to post
Share on other sites


if you can spray some carb clean in the bike while it is running would be good start. change the gas if it is old and add some fuel cleaner in the tank. if it has good spark it might be the carb being dirty ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

  • Similar Topics

    • By Ed Morris
      I have a 2001 Quadmaster. Bought it from the original Owner. Its in Excellent condition for a 2001. The guy said there was a carb problem when I bought it. It seems like it is not getting fuel. I took off the tank, cleaned it, replaced the gas with fresh Gas, Installed a New Gas Valve. Then rebuilt the carb with a Carb Kit. Started it up and same damn thing, seems like its starving for gas. It will also backfire out the exhaust while trying to accelerate. Now the weird part. I started it the other day and it ran great. We went for a ride and it ran as if nothing was wrong with it. Started it the next day and back to running crappy again. I was like WTF !!! ... Anyone have any ideas of what the problem could be?
    • By JimandJacki Cariolano
      Hello to the group, I am working on a 96 timber wolf. Runs great until it gets good and warm then starts missing and puffs smoke and dies. Plug then is black and sooty. Clean plug and let it cool and then it runs fine again until it gets warm. Engine has decent compression, carb it clean. What am I missing?
    • By Jeff Miller
      I'm trying to troubleshoot a starting issue. For a while, maybe a year sometimes I would hit the starter button and I'd hear a single loud click, but the starter wouldn't turn. Usually if I could pull the pull start or roll it in gear it would then start. (now I'm thinking that was coincidence) Now it only clicks. I tried to check what I could, battery is good, solenoid clicks strong, cleaned all connections (which were 80% clean anyway). I started thinking the starter wasn't spinning. I pulled it and it spins freely. The gear that it contacts in the engine-I can wiggle it maybe 1/16th to 1/8th inch back and forth. When I reinstall the starter I feel it jerk when I hit the button. I'm thinking maybe it's the starter clutch? It seems when there's a problem with them they usually just spin freely and don't engage at all. Is it possibly something is causing it to lock? I'm a bit lost now.
    • By Ted Craig
      I know a lot of people say not to use anything but Oem. For the sake of the those who chose not to, or the OEM part cost more than the project, lets hold back negative comments. 
        I just purchased a carburetor that is supposed to be up to OEM specs. The company has a good reputation on eBay and Amazon. The Carb is supposed to be for this bike and jetted exactly. 
        This question should basically go under carb adjustment. I installed the new carb, the bike idles fine. On throttle it sputters half the time and the other half it will rev up fine. Does this sound like the needle is set at the wrong point? Does it sound like the main jet is the wrong size? Or is there another adjustment besides the air/fuel screw thats is 2 turns out? 
        Yes i could truck through old threads and possibly find the answer, but i thought it would be nice to have one tailored to new carb installs. 
    • By Wayne Starz
      I have a 2005 Suzuki Vinson 500cc automatic 4X4. I can only shift it in to park & High gear, it will not go in low or reverse, what's the issue & the fix?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...