Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Having issues with the 4X4. It is locked in and will not come out . The 4x4 and the differential are not engaged with the buttons but they are engaged . I have dried out everything and unplugged as well. I cant remember which lights come on when the key is off and even out. :aargh:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

  • Similar Topics

    • By Brennon Heflin
      So I bought a 2000 quad runner 250. I'm having some issues an wondering what it could be I replaced the pet cock valve an the fuel filter an pump inside tank I also put a voltage regulator on it. The problem I'm having is that when u give it half or more throttle it bogs down an loses power what could it be the bike is almost like new an cant figure it out any help would be great
    • By hutchir3
      Hello Folks....new to the forum.  I have two Warriors (87 and 92), and an 89 Big Bear.  Looking for some help with engine issues on the warrior, and my 89 Big bear backfired and died. Got spark, got gas, seems to have compression, (but haven't tested it yet...next). She rolls over good, maybe too good...seems soft. Have spark and enough compression to blow gas mist out the plug hole when cranking. Suggestions, Been running great since we got it.

    • By JacobSlabach
      So this’ll be long I’ll give all the background first to see my issue skip to the ***
      Hey I picked up a pit bike and a foreman for 800 the pit bike was running but the foreman was locked up.  Sold the pit bike but when I took the top end off the piston I only found half a piston left.  So knowing the rest of the piston was down in the crankcase I knew it had to be pulled and gone thru completely.
      to pull the motor I went ahead and pulled the rear end off and unbolted the front diff to pull the drive shafts and pull the motor.  Now I have the motor torn down completely and have all the parts of the piston removed.  I know the rod and crankshaft is shot (heat discoloration and too much up and down play rod to crankshaft).  
       
      ***so I’m wondering while I have the motor apart what should I check for?  I know this motor died from heat as the oil in the head smelled like popcorn.  So what should I check to make sure I fix the issue (overheating I assume) and not just the symptoms (blown up motor lol).
      so put simply I don’t want to just rebuild the motor to have it overheat and repeat the process after 5mins of running
      Here’s some pics





    • By PeteSaracen
      Im fixing up a beartracker 250. Starts right up with screwdriver to both solenoid terminals and pull start. Doesnt start at all with electric start button.  Neutral light and reverse light come on when the atv is running but when it is off and the key is turned to on position, no lights come on. When button is pressed to start, nothing happens. No click in solenoid, nothing. Not too experienced with the electrical components but I have tested a few things. The Front stop switch assembly cable was broken so I replaced that hoping it would fix my electrical problem to the key bevel but still nothing. 
    • By Bobby_Rickard
      Replaced battery, relay and starter. Turns over and starts part of the time and other times just rapid clicking. 
      IMG_2753.MOV
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...