Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

txlora84

2006 110cc chinese model atv help

Recommended Posts

I have a 110cc atv not sure of a brand its a Chinese model. I put on a new harness with cdi solenoid and all those. I have put a new starter on, and carburetor. I bypassed the start button cause it was just making the solenoid click. with the new button switch the atv will crank but not start. I tried to jump the solenoid and it did nothing. I am stumped. also I noticed gas leaking from the carburetor and when I took the filter off there was gas in it. I cleaned the carburetor and nothing was stuck or clogged. can someone help me out.

Share this post


Link to post
Share on other sites


check to make sure it is getting spark to the plug, if not check the stator not the starter. they have a lot of problems with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By thegipper
      Have replaced, Carb, fuel pump, CDI, plug, coil,fuel filter. Will crank but not srt. Getting spark and battery is fully charged 12.6V
      Any suggestions????
       
      Thanks
    • By Cj Winds
      I have a 2000 Polaris Xplorer with the 250 two stroke motor
      It does not want to start with the electric start, the motor cranks fast, the battery is good, and there is good spark when cranking. The engine starts perfect when using the pull cord, it even starts if I pull the cord slowly and starts with one pull. The engine idles smoothly once started. My wife says she needs the electric start to work.
       
    • By Laval
      My son’s 17 Alterra 500 just quit today. It was running fine the started stalling and bogging at half throttle. It finally stalled and will not start. The bike was won in a raffle last year. It had sat for a year before he won it. Has ridden it very little since.  It has 180 km on it. We checked  the plug spark seems strong  disconnected the fuel line at the pump and the fuel pump is working well.  Disconnected the injector and it is spraying fuel.  Air filter is clean and there are no mouse nests in the air intake.  Al fuses checked and good. Ideas?
        
    • By MarkinAR
      What is the opinion on carb kits? What's one of the better brands of aftermarket? OEM is always preferred but not practical, chinese cheapie is never a good option. 
      Thoughts ?
    • By Chris Abshire
      Changed fuel pump, has spark and good compression. Tried a gravity feed trick and still couldnt get it to fire off. But it does try to crank when i spray starter fluid. With pump connected and fuel hose off, it should still pump fuel, correct ? But its not. And i cant find anything online about this bike. Has less than 200 hrs, so barely gets ridden (wifes). New fuel in tank. Any suggestions would help. Thanx....
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...