Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Bighorse351

2003 kfx400 kill switch bypass?

Recommended Posts

Hey guys new here but I have had no spark for about 2 days now found out my kill switch is the problem..the only way I get the quad to start is to put a screw drive in between the kill switch tangs than it'll fire up...but idont want to keep doing this lol how do I bypass this or at least rig it to where I can do this easier

Share this post


Link to post
Share on other sites




Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Zad
      1994 Polaris 300 2x4 project won’t start. Seems like we have spark and have tried straight starting fluid in cylinder and still not getting a fire.   Kind of has me stymied 
    • By mkibbe
      My 2014 750 king quad stalls sometimes when I touch or turn the handlebars,the problem has gotten worse,my machine has 475 miles and is only trail ridden,I have a new factory battery and i have 14.2 volts when the quad is running and 13.3 on the battery when not running,also using a multimeter there is no change in volts when turning the bars until it does stall,If I pull the 40 amp power steering fuse it will not stall.......I've been told its the ECU,Hate to buy one if thats not the problem,but its kinda leaning towards that,,,,,need some opinions.

    • By JacobSlabach
      Hey just picked up another scrambler 850 was told the tps was bad.  This atv has been beet to hell.  Wiring has been tinkered with the crankcase has been replaced recently and the motor rebuilt (can see horizontal scores thru spark plug hole where it’s just been honed out and rebuilt)
      my guess is it was ragged out till the motor blew a rod and rebuilt but the clown that did it couldn’t get it to run again and sold it.  When I bought it it would pulse and smoke black at idle and die with throttle.
      New tps installed and it won’t run period.  I went to celebrate it and I’m getting 5 volts on 2 of the 3 wires running to the tps.  Is this normal and if so how should I celebrate it?



    • By Nick Gudex
      Hello I am new to this site and I havea problem. I have a 1987 big bear 4x4 that will not spark. I tested pick up coil per repair manual and I tested my new coil both ok. It puts out 9 volts at the coil but It is reversed polarity. So when I hook my meter up to it she shows -9 volts while cranking. When I put a test light  on it it flashes. Being an electric system this should tell me something but I don't know what its telling me. I have yet to meet one i could not fix but this old girl has me stumped. Any help would be awesome. Thanks to all.
      Nick
    • By Gary Mier
      1997 Yamaha 350 Warrior, should there be oil in the stator area? Have a no spark situation.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...