Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Brian Maybury

raptor 660 no spark please help

Recommended Posts

this is my last attempt to find the loss of spark issue ive gained spark back and lost it 3 times now and now i cant seem to find how to get it back.. i put on a whole new wiring harness new cdi box new rectifier new stator new flywheel new coil new spark plug new battery i have a spare ignition and switch cluster and still just cranks over with no spark. i even swapped parts onto my buddys running 660 and my parts all start his quad. ive tried unplugging the rectifier still nothing someone told me to try unplugging the stator wire it could be the pulser and i tried that still nothing. checked all my grounds all light are bright etc. what am i overlooking? there is something that is on this thing that i missed any ideas would be greatly appreciated before i scrap it or part it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Is there an ignition cutoff on a raptor? Is the spark plug gapped to spec?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Hondasher
      I have a 2004 Polaris Trail Boss 330 and I want to eventually fix it up if possible, but the thing is the transmission or Gearbox that allows you to shift into forward and reverse and such isn't connect to the engine at all, it isn't even bolted into the frame. Anyways the Secondary Driven clutch is missing. The ignition was busted so I switched it out and tried to hook up power to it and the lights wouldn't light up and it wouldn't try to let me start it with the electric starter. 
       
      So I bridged the connectors on the starter solenoid and it cranks the motor. I was wondering if anyone knew why the dash lights don't work or any of the buttons. I did find a cable disconnected I have a picture of maybe someone can tell me what it's supposed to be connected to. It has 3 wires going to the connect Green Purple Red. I'll enclose a picture of it and where it is connected on the wiring harness. 
       


    • By Andrew Baker
      I need help with wiring on a 1998 (I think, 10th digit of the VIN was W) Bayou. I'm not getting spark, I'm pretty sure it is due to grounds being off because the harness is pretty hacked as far as the electric start and charging system goes. I'm needing a good wiring schematic. I found one online and there are a few things that don't add up on it so I'm skeptical that it is really for my year and model. Any help would be appreciated. Thanks. 
       
    • By Joseph Miller
      Hi guys im new here and ive been doing alot of research on my polaris predator i was wondering if anyone on here has wired a different cdi up on there quad? Not a direct replacement that would simply just plug in. I know my white an w/red wires go to my pulsar my green an blue go to my reverse coil but im unsure which is + and which is ground also brown/w is a ground correct? What about purple? Black goes to my kill switch and red is my 12v supply........then ive got yelloww/red , yellow / yellow that goes to my rectifier..........any input on this subject is greatly appreciated thank you all
    • By K L Buck Naff
      Trying to replace the carburetor on my 2003 Bear Tracker 250. Two brand new carbs in a row from different suppliers.   Both leak fuel out over flow and intake as soon as I turn the gas on. Any ideas. Am I doing something wrong?
    • By Steve Howard
      Ran find shut down the quad next day would start and idle when you try to accelerate it would start popping through the carb got a rebuild kit soaked it in chem clean after break down for 12 hours on slow vibrate reassembled and adjusted per manual still the same thing any help would be really appreciated thanks and happy ridding  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...