Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

SirMaxwell

1999 KLF220A

Recommended Posts

Hey All.

New to the board and new to Kawasaki ATV's. Just acquired a much loved but horribly butchered (wiring is torn up, hanging around, bits taped, bits just twisted together). You might have guessed there are issues.

Not sure if this is right spot for a new forum poster to say hi, but here I am.

I apologize if I posted in wrong place.

Max

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Looks like my reply disappeared.

 

That was like so 3 mins ago. can't be bothered. Something about the sixties/seventies being blurry, nice 'fro, and at least the flashbacks are clear. :D

 

Thanks I'll look at learning center pdq.

 

Max

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Brennon Heflin
      So I bought a 2000 quad runner 250. I'm having some issues an wondering what it could be I replaced the pet cock valve an the fuel filter an pump inside tank I also put a voltage regulator on it. The problem I'm having is that when u give it half or more throttle it bogs down an loses power what could it be the bike is almost like new an cant figure it out any help would be great
    • By hutchir3
      Hello Folks....new to the forum.  I have two Warriors (87 and 92), and an 89 Big Bear.  Looking for some help with engine issues on the warrior, and my 89 Big bear backfired and died. Got spark, got gas, seems to have compression, (but haven't tested it yet...next). She rolls over good, maybe too good...seems soft. Have spark and enough compression to blow gas mist out the plug hole when cranking. Suggestions, Been running great since we got it.

    • By ENG243
      Hello 
      I have a 1994 Kawi Bayou 400 which had been running well until it sat for about a month. I left the carb dry while it was park and the temp had dropped below 0C in this time. Pulled it out last night to go for a ride and it fired up just like it should but noticed when I started to head down the road I could hold it to the bar and it didn't seem to accelerate. Lower gears weren't as noticeable but 4th and 5th it just seemed to have no acceleration and half or full throttle  made no difference. if I tried to go into 5th gear with any throttle it would stall. I turned around and just poked home very slow and it seemed to stay running but this was between 15 and 20 km/h max. 
      I have taken the carb apart and it appears to be clean and nothing stood out on inspection to have dirt or ice. Is there something I should dig more into? 
      I have checked the plug and it appears to be sooty with easily rubbed off carbon. I plan to get a new plug today and test. 
      compression with the throttle wide open is 175 psi. 
      I have opened the drain plug in the exhaust thinking there could be a mouse in the exhaust or something but no difference. 
      I do find the engine is tickity compared to my 2000 Honda but I am not sure if this is just me looking for issues or if it has always been this way. 
      If anyone has any insight I would appreciate it.
      In the last 6 months I have done new oil and filter ( mystik synthetic) 
      new Peak RPM CDI 
      I have noticed the fan comes on more often with the new CDI, could this be a program thing?
       
      Mike
    • By Admin
      Looking for Kawasaki ATV VIN (Vehicle Identification Number) Number Decoders? Once you find your ATV VIN number off the tag on your Kawasaki ATV, you can go to all kinds of websites that have VIN Decoders available. The best ones are backed by the Kawasaki ATV manufacturer, however there are plenty of aftermarket Kawasaki ATV VIN Decoder websites on the web. This topic will stay pinned and if you find any to add, please do it with a reply. 
      The following Kawasaki ATV VIN Decoder websites are available where you can just enter your VIN number and it will shows you some of your ATV model details:
      CycleVin.com - Use Our Off-Road Vehicle Search to look up ATVs and more!
      KBB.com https://www.kbb.com/vehicle-history-report/ 
      CARFAX https://www.carfax.com
      autoDNA https://www.autodna.com
      VinAudit http://www.vinaudit.com/
      decodeTHIS https://www.decodethis.com
      VINCario https://vindecoder.eu/
      NICB Theft Check https://www.nicb.org/theft_and_fraud_awareness/vincheck 
    • By Hodadical
      I've recently acquired a 1995 Kawasaki Lakota KEF300A1 that seems to have a pretty slack chain. I've found an owners manual that talks about the procedure to tighten it to spec, but it mentions "inserting a bar provided in the tool kit into the axle housing and turning it upwards/downwards"... the problem is I don't have the tool kit that came originally with the ATV. Its hard to tell from the picture (and not ever having done this before), but it looks as though this "bar" may just be a pry bar/leverage tool. Is that so and I could just use a screwdriver or anything that fits into the hole? or is this a specialty tool and do you know where I can find one?
      Thanks
      -Rob
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...