Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Shonko72

2003 Suzuki LT-Z 400 Need Left Engine Case

Recommended Posts

I am looking for a 2003 LT-Z 400 left engine case anybody have one or where I could find one PLEASE Help

Share this post


Link to post
Share on other sites


Topic moved to Suzuki forum and added full ATV info and what you are looking for into the topic title.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Juan Gutierrez
      hello all. i have a suzuki lt230e engine. hopefully i can get it to drive some wheels soon.
    • By HeWasRidinDirty
      I got this 400, that wouldn't start. It would try, but wouldn't catch. I checked the valves and the L intake was tight at .002. The compression came in around 120. It didn't improve after a couple of drops of oil into the cylinder. So,I figured it was the valve causing the problem. So, I got the valves squared away, but it still won't start. I checked the spark and it seems like it's getting an intermittent spark. It fires a few times then nothing. If l let up on the button and then hit again immediately, it will fire a few more times, then repeat. So, what am I looking at as a possibility? Electrical issues are not my strong point. LOL
    • By Carl Edouard Denis
      Hello to al, ,
      First time poster long time ATV rider. I just go a used 2003 TRX650 got the card cleaned and it started up right away. ONly problem I am having is that its idling high. Any ideas as to wy this may be happening?
       
      CED
    • By zont
      Hi, I have just purchased a 2002 Yamaha Kodiak 400 I think, the vin has worn off and I have located an engine number I think it is J312E-004674, could anyone tell me where the engine number might be please
    • By StolenATV
      Attention! Stolen! From a deployed soldier on independence day! 2014 Honda Foreman 500 and 2003 Yamaha 660 Raptor. Please spread the word in helping find them. A report was filed with Franklin County as well.
      The post 2003 Yamaha 660 Raptor and 2014 Honda Foreman 500 appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
  • Similar Tagged Content

    • By Steve Simpson
      Any suggestions on where to buy new parts want new jug piston rings would like to go wiesco big bore 
    • By jamesbailey8809
      I have a ltz400 2012 model that will not start only turns over I was riding in 2nd gear and it was lacking power I hit the gas and it just shut off on me would not start any more before it shut off it started ticking does anybody know what is going on when I try to start it now it only turns over like it has little compression when you give it gas the compression goes away and only the starter turns
    • By brstone34
      Anyone have a manual for a 2003 LTZ400? I cant seem to upload from the manual board page.
    • By azmatson
      Hi I don’t know much about quads this is my first one have a 2006 Suzuki ltz400 when I got it they told me that is has a 440 bore kit and a hot cam, but the throttle has to pushed and pumped to get it started, so I cleaned the carb and it is running good now but the throttle still has to be pushed and pumped to get it started the choke axe like it does not work and it bogs down in reverse. Does anyone have any advice?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...