Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

neo71665

Bayou 400 parts wanted

Recommended Posts

Got a list of needed parts for my project

1. rubber duct that connects carb to airbox

2. choke cable

3. front bumper grille guard 

4. front rack

5. blue tool/storage box lid

 

Also interested in any aftermarket bayou specific accessories. Things like floorboards, bumpers (front and rear), production winch mounts.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By AKMichael
      Hello All,
      I have a 1999 Yamaha Big Bear 350 4x4 trying to get fixed up so my grandson can go out in the woods with me.
      We have owned it over 10 years.  It got harder to start, until it finally would not.  Replaced the carb.  Right afterwards, it started and ran nicely, but after turning it off, would not restart.  Tonight I used starting fluid and ran, then died.  Adjusted the idle up a little, used more starting fluid and ran great.  It idled about 15 minutes.  Turned it off, and restarted.  Ran it around the yard about 5 minutes.  Turned it off, and would not restart.
      Any ideas or suggestions would be greatly appreciated!
      Thank you. 
    • By MarkinAR
      Picked this beauty up for zero dollars this weekend. It has been passed around several of my son's friends and the last kid was just tired of tinkering with it.  Mostly complete 96 300FW. The pic is my boy robbing the swing arm and rear diff for his 300 for a big memorial weekend ride. Wiring is garbage at the battery, kick start doesnt work, no coil, smoked like cheech and chong when it ran last. I figure a couple hundred and a few hours and this will be ready to ride. Journey will be documented on Instagram at @martincyclellc if ya wanna follow along. 

    • By ENG243
      Hello 
      I have a 1994 Kawi Bayou 400 which had been running well until it sat for about a month. I left the carb dry while it was park and the temp had dropped below 0C in this time. Pulled it out last night to go for a ride and it fired up just like it should but noticed when I started to head down the road I could hold it to the bar and it didn't seem to accelerate. Lower gears weren't as noticeable but 4th and 5th it just seemed to have no acceleration and half or full throttle  made no difference. if I tried to go into 5th gear with any throttle it would stall. I turned around and just poked home very slow and it seemed to stay running but this was between 15 and 20 km/h max. 
      I have taken the carb apart and it appears to be clean and nothing stood out on inspection to have dirt or ice. Is there something I should dig more into? 
      I have checked the plug and it appears to be sooty with easily rubbed off carbon. I plan to get a new plug today and test. 
      compression with the throttle wide open is 175 psi. 
      I have opened the drain plug in the exhaust thinking there could be a mouse in the exhaust or something but no difference. 
      I do find the engine is tickity compared to my 2000 Honda but I am not sure if this is just me looking for issues or if it has always been this way. 
      If anyone has any insight I would appreciate it.
      In the last 6 months I have done new oil and filter ( mystik synthetic) 
      new Peak RPM CDI 
      I have noticed the fan comes on more often with the new CDI, could this be a program thing?
       
      Mike
    • By vtech
      I have a 1993 Bayou 400 4x4 and I have no spark. I tried 2 new plugs and nothing still.
      I have checked the CDI black wires to body of the box for continuity and none.
      It turns over but no spark, not sure where to go from there.
      Any advise on what and how to check other components would be awesome.
      Thanks: Garry
    • By texaskaw
      been acting up for a couple weeks.running fine then dies,no spark at plug.wait few minutes start up again runs for maybe hours.also sometimes it will run great then it starts losing rpm.will not wind up to higher rpms then it will pickup and go for awhile.well now there is no spark any time ,nothing....
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...