Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

USMCSarge

2002 Yamaha Kodiak 400 starter operation

Recommended Posts

I have a 2002 Yamaha Kodiak 400, I have no starter operation no neutral or park lights no headlights, acts like a totally dead battery has new battery and starter relay??

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By seacoast603
      2014 Polaris Sportsman 400 HO
      We had an issue with the lights working on occasion.  Then they just stopped working completely (front and rear). We looked at the EFI fuse and it was melted, but not blown.  We replaced the fuse, but now the ignition will not turn on UNLESS we pull the fuse out...and BTW, the lights still didn't work with the new fuse. Any help would be appreciated. Thanks!
    • By Brad Leeson
      What's going on party people? First, thank you for allowing me the opportunity to be here. I recently purchased a 2005 yrs 450 and have yet to run the bike at full throttle. The bike fires up, idles, seems like everything runs fine except a little popping when you let off the throttle or until you hit 5th gear. It runs strong; no bogging or sluggishness until you hit 4th gear and open it up. Then it begins to act like it's out of gas or the about to be out. I can pull over and sit for 5-10 min and it runs strong again until you open the throttle. I have the carb off the bike to clean and wrote down a list of factory and what I found installed. I also listed other key factors and hope someone can help and explain. I'm new to the scene and have no prior mechanical experience but my theory is worst case scenario I have to take it to the shop anyway so why not learn. I actually enjoy it. Lol. Thanks a million. Hope to get back on the trails soon. 

    • By Len Jerritt
      Cannot get at plate containing my VIN as winch in the way. What number and letter configurations am I missing between the VIN I can recover on the upright in front.
      478TE2 ??????100175. Many thanks. Had previous conversation with CycleTechChick. Thanks
       
    • By gouletp
      Hi. When I press the starter switch, the solenoid clicks and the starter doesn't turn. The battery is good (about 12.6 volts).  I tried shorting the two big bolts on the solenoid with a screwdriver.  I got sparks and the starter didn't turn.  I tried running a booster cable directly to the starter post but all I get is a bunch of sparks.  I connected the positive side of the battery to the post or bolt on the starter.  I connected the negative side of the battery to the frame,  Did I connect everything wrong?  I don't know why I get the sparks.
      Thank you
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...