Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

johncb

2006 Can-Am Outlander Max 400 Oil leak After Oil Change

Recommended Posts

I had the local garage change the oil and filter in my machine and ever since they changed it there has been an oil leak. Taken it back several times and they can't figure out the problem.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Added full ATV info and issue to your topic title. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • 2003 Kodiak 400 brake problem.

      As title says , my dad was given a 03 400. It didnt run. I got it running and got the front brakes working, new calipers and master cylinder.  The rear are drum and its my 1st time really messing with them. I replaced shoes , cam was all froze up so cam wouldnt rotate , i took it apart and cleaned it up good , my problem is,  how do i know where to line up the cam with the lever , there is no needle that shows shoe wear on this , its missing. Any pics or help appreciated. 

      By Bills03400, in Yamaha ATV Forum

      • 2 replies
      • 65 views
    • 2004 Yamaha Kodiak 400 4x4 wiring problem

      Hello All,
      I am looking for any help or suggestion that I might be able to get on how to wire a '04 Kodiak 400 4x4 motor into a Coleman Outfitters / Hisun 400 4x4 Utv. This machine had the Kodiak motor installed and was running until someone stripped the wiring to install new harness. They destroyed the old harness so it of little use now. We have a new harness for the Utv and part of the wiring to the Kodiak CDI and Voltage regulator/rectifier is in place. For now I am just trying to find a good diagram of the wiring needed to Power up the motor. Any help with this part of our issue would be greatly appreciated. I'm trying to help my son this machine running since he bought into this nightmare.
      Thank you,
       

      By res2fr, in Yamaha ATV Forum

      • 9 replies
      • 243 views
    • Good times

      Hi congrats on a great site.

      By zippy, in New Members Area!

        
      • 3 replies
      • 797 views
    • Honda 2013 420 reverse problem

      My 2013 Honda 420 occasionally won't go into reverse. I don't think it is in the transmission as it does not make a click or noise. I think it is in the lockout. Someone told me when I ride near the ocean the salt can get on something. Any ideas?

      By Keith Proudman, in Honda ATV Forum

        
      • 6 replies
      • 215 views
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×