Quantcast
Jump to content

Looking for Yamaha Raptor 700R 2020 Design signs


Recommended Posts

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By ResQ91
      Hi Guys!

      New member and could really use your advice. I would have to believe this has been an issue for others but a search here came up with nothing......? (Probably me not doing search correctly)
       
      I have an 87 Big Bear 350 YFM350FWT
      The OEM Mikuni BTM carb is shot and would rather replace than rebuild.
      It is no longer made and I have had good luck with NICHE carbs so I ordered a #K-CRB-0006 This was what they said was replacement when ordered. This Carb only uses 1 Throttle cable. The Slide is linked so it uses one. (OEM had 2nd cable coming through top to move slide)
       
      Problem is when I ordered a replacement Cable from NICHE (#C-CBL-0061) the Cable wire is a little short, not allowing Throttle to return all the way down to Idle position. I called NICHE and they are at a loss. Haven't gotten back to me after 2+ weeks.
       
      What would you recommend other than a carb rebuild?
      Can I just use 1 of the OEM cables (It is the right length) and snip/disconnect the other that went to top of Carb for Slide?
      Or ??
       
      Thanks in advance for any advice you have!!
       
      Dave
    • By Gwbarm
      I have been exploring all the options available, so many, its hard to choose. I have kind of narrowed it down to the Honda Pilot, Subaru Outback, and Kind of looking at the Outlander, although its a little small,  the new one is nice looking. Just wondering if anyone has any recommendations or gripes with any of these rides. I have driven Jeeps for the past 25  years and they have been great, but their price point has gotten to high. Expieriences good or bad would be helpful. Thanks!
    • By Charlesbrown
      I’m looking for a top end kit for a Yamaha. I would like to see how well the engine runs before spending $6-$7 hundred on oem. Niche has complete kits from $1-$2 hundred.  Anyone have experience with Niche or similar Chinese companies? 
    • By DrtyGrlKristin
      Just thought I'd start a new thread for newbies to the site!
      If you're new here, tell us who you are, where you're from and what you ride!!!
      Lets get to know each other a little better shall we?
      I'm not new to the site, obviously, but...
      I'm Kristin from Denver!!! I ride a 2008 Yamaha Rhino. She's my muddy baby!!!!!! Several aftermarket parts on her. She's good to me! We try and ride every weekend. This weekend we're off to MOAB! :woot:
    • By Drillbit
      Hey all,
      I need some input on a problem I'm having with my Kodiak 400 that keeps fouling plugs. First off, I've done a lot of work to this thing, most of it all in good fun. Brake work, cv joints, u joints, carb kit, checked valve lash, compression good, changed all fluids, etc... My problem is it keeps fouling plugs very quickly. I can put a new (manual recommended plug) in and it starts right up, runs great, idles great, picks up good. Doesn't stutter at all. I ride it for 1/2 a mile, it cuts off and won't start back up. I let it sit overnight thinking maybe it got to hot. Try to start it the next day, nothing. Put a new plug in, fires right up, runs great for another 1/2 mile or so, dead. The plugs come out and look carbon fouled with dry black soot on them. I don't know if this is a fuel/air mixture problem or a ignition problem. A couple of things that I noticed is I never need to pull the choke out to start it. Also, when it starts it automatically idles high like an automatic choke would do, then it comes back down to a good idle. Also I noticed that the air/fuel mixture needle valve screw does nothing when I adjust it in or out. I can screw it all the way closed and the motor still runs and idles good. Any advice would be greatly appreciated. I'm almost leaning to a ignition breaking down the plugs??
      Thanks! 
×
×
  • Create New...