Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

jrhoads23

Anyone use Hays Fab Micro LED Light Bars?

Recommended Posts

I really like the size and look for the Hays Fab Micro Light Bars (probably leaning towards 10" one). Was curious if anyone here has used them and how they hold up. Any moisture problems getting inside? How is the light output?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Tiffany Rowland
      I am working on a Honda sportrax I just got my daughter for get birthday and the reverse and neutral light are not working. When I traced the wire down I saw that it wasn't plugged in but I don't see where it is supposed to connect. Does any one have a general idea of where I should look?

    • By matthew smith
      I have a honda recon 250 that i just bought. the compression is around 90 needs to be rebuilt. im getting into rebuilding it took apart the top end no problem except for the cylinder walls. as shown in the pictures. the way the piston sits in the cylinder is if you were sitting on the wheeler the skirt on the piston is left to right. so the wrist pin is front to back. which is where the two marks are in the cylinder. so that means the connecting rod is making the piston slap the cylinder on the wrist pin side which seems like a weird way for the cylinder to be moving. not natural. now the connecting rod has slight play left to right but not up and down. ive talked to a few people they say it might be the roller bearings in the connecting rod where it meets the crankshaft. but the play it has is not that much. im just looking for some more input before i start splitting the case. 




    • By Justice Owens
      Hey guys, any ideas would be greatly appreciated on this. 
      So it started a few months ago, riding with some buddies and my 400ex all of a sudden lost power. Wouldn't fire, wouldn't sputter. Towed it home, and then it fired right up. It continued this pattern for a week or two, ran perfectly for varying amounts of time, suddenly died, and would start right back up if I waited 20 mins or so.
      Now we get to the next phase... I was dinking with it one day, I think I pulled the carb off and cleaned it out, (not really dirty but just to be sure) and I was trying different fuel screw adjustments. At any rate, I didn't notice much change, except obviously running a little poorer when I had the fuel screw in the wrong place. I took it on a quick ride around the block, and it was just fine. Ran awesome, had lots of power, etc. Then went around the block again and it died on me this time right as I revved it. Ever since then I haven't been able to get it to start. 
      Now when I turn it over, it sputters, fires a touch, but won't start. Ever. I replaced the plug, CDI, and coil, with no change. I do know that it has spark, but I don't know for certain that its big enough. After replacing these with no change I popped the carb off and tried firing it up spraying some either right into the intake. Upon doing so, it revved right up, but obviously there was no carb so it didn't stay running for long. While spraying the ether it seemed to run just like other engines I've tried spraying ether into no popping or backfiring etc. When it fired right up on the ether, I figured I must have a carb issue, so I just bought a whole new carb instead of taking the old one apart for the 800th time. When I put it in, there was no change whatsoever. Still turns over and sputters, but won't fire up.
      I am completely befused, and any input would be graciously accepted. If you read through all that your a trooper, so thanks very much :) 
    • By Duane Steward
      I purchased a CDI box from Ebay that was listed as the one for a 200trx with round plug.....when I plugged it in the reverse light stays on.....what did I do wrong ? or is it just a bad CDI box?
  • Similar Tagged Content

    • By tperk100
      2014 Honda 420FPA
      I installed a LED bar, but have yet to wire it in. Would like to wire it into light switch circuit for low beams, assuming it will stay on for high beams also. I am an old fart so am looking for an easily accessible place if possible. 

      Other concern is current draw. It takes 2 amps. So wherever it goes, the circuit has got to handle an additional 2 amps.
      Any help will be appreciated.

      Tomn P in Sunny Virginia Beach, Va
    • By automatcentral
      I have a new PIAA RF6 light bar that I'd like to make available for review to any interested members. Please PM me if you'd like a free lighting upgrade.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...