Quantcast
Jump to content

progressive coils on upside down?


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By N00bie
      From Arkansas. Just bought a 2012 Gator 850i RSX because I could not pass up the price. BUT it has an idle problem. So, to be honest, I joined just to get a service manual. I have a choice: 1)Buy a hard copy: ~$100; 2)Buy a CD ~$35.00; Get a direct download for free posting 10 times; or get a download for $29.00 (subscription). Haven't decided what to do yet.
    • By semicolon
      Hi, I am having issues with my TRX350D fuel pump.  It suddenly stopped running so I have replaced all the fuses and cleaned all the terminals.  I have fitted a new pump, fuel cut-off relay and rectifier.  Still nothing!!  The pump runs when attached to a battery.  The engine will start on the choke and the filter fills with fuel but it will  not rev and dies when the choke is closed. I have power to the relay but nothing at the pump black/white wire when cranking the engine.  Any ideas where to go from here would be very much appreciated!!
       
    • By Charlesbrown
      I’m looking for a top end kit for a Yamaha. I would like to see how well the engine runs before spending $6-$7 hundred on oem. Niche has complete kits from $1-$2 hundred.  Anyone have experience with Niche or similar Chinese companies? 
    • By Bobbywolf
      I am working on a basket case for a friend.  It is a 98 Big Bear (YFM350FWB).  It came with a parts machine which is a 96, which I am coming to find out is VERY different from his machine.
       
      Anyway, first thing is first.  I checked compression, 150psi.  Valves are set correctly, and the engine is in time.  I cleaned the carb, and there was some junk in the passages.  It is a chinese carb, which I figured from the lack of markings or lettering altogether.
       
      The bike runs.  It idles ok, but breaks up badly under acceleration.  Pulling a new spark plug shows it is running lean.  White strap, with no black whatsoever.  So I have the carb adjusted with the mixture screw out way too much (about 5 turns), and the diaphragm needle lifted to the top slot.  It is still not getting enough fuel (or too much air).  It backfires through the carb, and cannot get above idle without carrying on.  The carb boot is in good shape, so it isn't pulling any air there.  I did test this as well by spraying ether around the boot when running, looking for intake leaks.
       
      Anything big I am missing here?  I am starting to believe that this chinese carb is the issue.  This quad came with the original carb, which I would like to rebuild and use, but the mixture screw is totally stuck, and stripped way down in its recess.  
       
      Thanks for any assistance.
    • By p5200
      I'm assuming, it's alright to test the engine after adjusting valves without the rear axle installed? Can someone please verify this? I'm waiting on axle parts and wanting to get that done while waiting. Thanks! 🙂
×
×
  • Create New...