Quantcast
Jump to content

2010 Polaris Ranger Crew LE 800 EFI 4x4


Recommended Posts

(This Ad is from QUADCRAZY Classifeds, click "More" to find out how to contact the person who placed this ad.)

The Ranger comes complete with the 800cc fuel injected twin cylinder, 4 stroke, liquid cooled engine. The transmission is automatic with high, low, neutral, and reverse settings. This machine has new 12" Polaris aluminum rims and new 26" Carlisl...

More...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By semicolon
      Hi, I am having issues with my TRX350D fuel pump.  It suddenly stopped running so I have replaced all the fuses and cleaned all the terminals.  I have fitted a new pump, fuel cut-off relay and rectifier.  Still nothing!!  The pump runs when attached to a battery.  The engine will start on the choke and the filter fills with fuel but it will  not rev and dies when the choke is closed. I have power to the relay but nothing at the pump black/white wire when cranking the engine.  Any ideas where to go from here would be very much appreciated!!
       
    • By quadcrazy
      If you are a new member, why not introduce yourself? This community thrives and grows with you and all our current members! We all want this community to grow and encourage new member registrations. That being said please help out QuadCRAZY by inviting other atv'ers to the community.
      QUADCRAZY NEEDS YOU!
    • By Topendcol
      First issue was fuel pump wont start once ignition has been turned on. Replaced the pump as I had one on hand, than noticed no power so replaced the fuel pump relay as that was were i traced the power to. Still nothing so further inspection looks like signal is coming from the PCM (FLR B20) but not switching the the brown wire to the fuel pump. Ive checked the operation of the bank angle sensor and it appears operational. Fuses and wiring all appear OK. The engine stop relay also tests OK. Ive been through the repair manual and diagrams but to no avail. Fully stumped, any tips would be helpful. Thanks
      Col
    • By p5200
      I'm assuming, it's alright to test the engine after adjusting valves without the rear axle installed? Can someone please verify this? I'm waiting on axle parts and wanting to get that done while waiting. Thanks! 🙂
    • By Old55
      Selling 1994 king quad.  $400.00 Complete quad. Engine is stuck. 
      Located in Highland Mi.  248 514 0888  Old55
×
×
  • Create New...