Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

marioweldinginc

Not running right

Recommended Posts



Need more information then that, whats it doing? Whats it not doing? What kinda sounds is it making? Smoking? If so what color? Is there a clicking in the engine?

Share this post


Link to post
Share on other sites


hmmm could be why I was getting such great gas mileage. Thanks!

:laugh: no offense but seriously man....u gotta be a little more descriptive. that is unless you want a [email protected]$$ like me to give ya crap. did u actually have an issue or were you just bored?

Edited by WillyPoP

Share this post


Link to post
Share on other sites

I needed to start it now it runs fine O:-) that was my tribute to the vague posts you get.

I have the real problem posted in the Kawasaki forum

Sent from my SGH-T959V using Tapatalk

Edited by marioweldinginc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By Ed Zeppeli
      Hi,
      Oddly I'm having  a hard time ordering front brake shoes for my '98. 
      I'd appreciate recommendations on decent, widely available shoes if possible. Ideally available in Canada on short notice.
       
      Thanks much,
       
      Warren
    • By Rich1028
      Leota Quad Trails  on New to us  Machines 5-10-20
      We Just Picked up two Quads Friday,and we took them out riding,great machines!
      2008 Honda 400 Ex and a 2014 Honda 400 X

       
       
    • By hornythrony
      Hey I have a 07 king 700 there's lots of times that the quad will stall when the fan turns on also have to bump motor 2 or 3 times before starting to start it (makes fuel pump go on 2/3 times) anyone having or had this issue?
  • Similar Tagged Content

    • By rullitokesit
      my warrior was in storage for a while, just changed the oil and tryed to start it, took me a while but got it started, then after 5 mins of idleing it stopped running and now i cant get it started, i left the gas on when it was in storage dont know if that has to do with it, the bike will crank all day it wants to start but i dont think its getting gas, i changed the spark plug so thats not the prob, can anyone helpme
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...