Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

jondom

Honda 400ex - Question

Recommended Posts

i have a 400 ex i would like help finding out how to safly get the cam gear flang off to install it on my aftermarket one and ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites


I got the cam flange off and put it on the stage and i am wondering if i have to advance the timing for the stage 2 like a pick up any answers?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • By gutthooked
      What kinda of gear does everyone wear in the winter season to keep warm and safe? 
    • By 220Bayou
      What weight gear oil for this machine?
      80w90?
    • By Danroberts
      Hi... New to the forum. Just purchased 2 quads. A meerkats... no issues at all woth that. And a lacoste 110cc. The 110 starts fine but having an issue with the gears. When in neutral it a saying 2nd on the indicator. And it won't change properly. Can't seem to get 1st or 2nd or reverse. Had it in what I think was 3rd and it drove but struggled. Can't see anything obvious behind the cover. Any pointers would be greatly appreciated. 
    • By VaderGriz
      The bike will go into gear after monkeying with the shift lever but then it's slow to engage. Feels like the clutch is weak. I've pulled the belt cover off and belt looks fine. Should i pull the sheave and regrease roller weights? change Trans fluid? Anyone had this issue?
    • By deckeda
      The story goes, my daughter "did something" to the ATV and now it won't start. I suppose these things aren't kid proof.
      All I know is that the Neutral light stays lit no matter what gear, and subsequently the starter won't turn. I briefly Googled but only came across symptoms of the Neutral light never lighting up.
      I have downloaded the service manual from this site (thank you) but don't quite know where to attack it first. Thanks for reading.
  • Similar Tagged Content

    • By neo33ny
      Long story short, I have an lt160 with a quad racer swingarm. It needs new front pivot bearings. Whoever swapped the swingarm used pipe and stacks of washers to space it but it still seemed to have quite a bit of play. My question is how would I go about spacing it more "legit"?. It's just going to be a beater for around the farm but I don't want it totally cob jobbed. From the looks of it, it's just a matter of aligning it, measuring and finding something to shim the gaps. Correct me if I'm wrong or if there's a better or proper way to go about this. Also not sure what I would use for spacers. Any help/tips would be appreciated. Thanks.
    • By jimbo1944
      Greetings,
      I have a 1998 Yamaha big bear 350, new to this. When its cold it is very difficult to shift. Once its warm its ok, however, my old feet don't like the shifting. I saw on ebay a hand shifter conversion kit. Any advice, I live in the Low Country of SC no hills, I use the machine around the farm for corning and scouting.
      Thanks,
      Jim
    • By spitfire
      Found and 1986 lt160f that has had the head removed. Firstly, the engine has sat outside in the elements for a long period of time. The timing chain is rusty but their appears to little or water in the oil. Do you think that it is worth salvaging and if so, what would you do to motor to remove the rust. Thanks
    • By jeffreyscott
      i just went over to the motor sports store and got a remote for my winch it used to i just got the four wheeler a little while ago im trying to touble shoot it and was just wondering if anybody had that issue before thanks jeff
    • By jeffreyscott
      i got a 2003 polaris sportsman 500 ho when i start it up it idles ok but when i go it squeals and shuts off like something is locking up thanks jeff
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×