Bigredneck01

1998 Honda 300 Fourtrax - Fuel Problem

Recommended Posts

I gota my honda 300 fourtrax running and it bogs down wen i have the gas tank on the on position and res but if i turn it off it grts ul to speed it is getting too much gas i think but im not dhure how to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.


how clean is the carb? maybe needle and seat need attention. you could try spraying carb clean in while it running, and even add some gas additive. easy things to do before tearing the carb apart ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

I have cleaned carb out even bought a rejet kit for it i have played with the needle and seat its not sticking but i will try spraying some carb cleaner wile it is running Thanks for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
  • Similar Content

    • By Admin


      View File 2012 Arctic Cat DVX 300 Service Manual
      2012 Arctic Cat DVX 300 Service Manual
      Submitter Admin Submitted 12/13/2016 Category Arctic Cat ATV  
    • By Admin
      2012 Arctic Cat DVX 300 Service Manual
    • By Blue
      Hey all I have a question on my 94 fourtrax 4x4. The electric start won't work. When I hit the button I hear the solenoid clicking but nothing happening. I put on a new solenoid and same thing happened. So I took off starter and checked it, brushes looked good nothing looked out of the ordinary. My battery is putting out 11.2 volts. I wouldn't think that would be it since I put a newer battery in from my other quad and still got same results. Any ideas I'm scratching my head on this one.
    • By rustybayou
      Clutches are engaging shifting fine I can turn the tires and the secondary clutch spins engaging the primary just not getting power to the wheels when it's running.