Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

raptor1660

2001 Yamaha Raptor 660 - Problem

Recommended Posts

I have an 01 raptor 660 that has a issue i have herd that these are common i was screwing around and my 2nd gear went, i can still shift into it and it drives but it feels like its slipping and yo can hear it grinding so i rode it home and skiped 2nd gear and went to 3rd no issue in that gear or others but 2nd. Is it the forks or the gears i am going to rip into it but want to find out what i need for parts...somone please help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Richard Paradise
      My 1997 Beg Bear got stuck in 2nd Gear when parked on slight hill, otherwise in perfect shape. Trying to get it into neutral, by rocking it back and forth won't release out of gear.
      Any suggestions, It's my work horse and I keep it in to shape, got to get it running..
    • By Brandon Bollinger
      Doesnt seem to make the sound all the time. Mostly does it under load or going up an incline. Its kind of like a clunk and or grinding noise, Kind of hard to decipher. Today while going up an incline it actually stopped and it sounds like something spinning and then it ingauged again and it would move. I checked the clutches and installed a new belt before it did that also. Rear drive shaft seems ok where U joint is too. Has all new rear CV shafts and bearings and al new bushings in rear arms. Also flushed out the rear Diff with no shavings. Any ideas or where to check. 
    • By StolenATV
      Attention! Stolen! From a deployed soldier on independence day! 2014 Honda Foreman 500 and 2003 Yamaha 660 Raptor. Please spread the word in helping find them. A report was filed with Franklin County as well.
      The post 2003 Yamaha 660 Raptor and 2014 Honda Foreman 500 appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By Venom
      Hi, All

      I started this project a while ago.. I have decided to make one thread I can continuously update..

      So , here we go. I got this Raptor 80 in really bad condition.. Rear end frozen, Engine toast, tires dry rotted, tons of rust..etc.. They admitted they beat on it very hard.

      Since they do not make these with a drive shaft anymore I decided to restore it from top to bottom..

      These are photos of when I got it home.

      Next up, the tear down..



      First, I needed to tear it down and determine if the rear end was still good... As we all know... That is where it would be cost prohibitive to restore if it is trashed..

      Got it completely stripped down and I lucked out... The rear Drum brake was caked solid inside with dried mud. That was causing the rear end to lock up. Took off the rear brakes and the rear end spun perfectly smooth.

      Once I got it all stripped apart I needed to take the finish off all the parts. I am going to be powder coating the frame and many parts.. Once the finish is off each part it will need to be sandblasted to white metal .. The guy I use for powder coating gives me a hefty discount if I bring the parts to him ready to go.

      You could just sand blast, but that would take a long time to get the finish off. First I used Aircraft Paint Remover.. That stuff is pretty toxic Goggles and Resperator are required. That quickly gets you down to the metal... Then you can sand blast to white metal pretty quickly...


      I had another thread I had started about a problem with the tear down... It has some great info .... here is the link... It is about removing the frame bushings. ....
       
      https://www.quadcrazy.com/atvforum/topic/14209-raptor-80-frame-bushings/?tab=comments#comment-104702
    • By JacobSlabach
      So my parents have not let me get my license yet and I need to get around to gets parts and stuff.  Answer: Yamaha CW50 scooter.  This is a 2-cycle self-mixing scooter that so far, I am really surprised with the power output and speed.  It reaches about 45mph since the speedo has been disconnected and has plenty of power for two riders.  Its stupid looking, but with some work and a title and plate, it'll take me around town..  My issue is this:  No key.  I bought it for $150 from a friend and he bought it from someone for $100 who wired in a switch in place of the ignition.  That guy got it form his neighbor who's renter left it behind.  The scooter will run with this switch on or off (kill switch on handlebar kills engine)  To get it tiled and a plate so its road worthy, I need to get the ignition working either by a replacement key or a new ignition.  All wires are cut to the ignition and the switch turned on the power to the signal light switch.  Also, the 2-cycle oil was leaking out the carb, through the air filter and onto the scooter.  also, it runs great, but its making blue smoke with throttle and the muffler is wet with oil.

      (I have new signal lights for it btw)  So the issues I have with it summed up:
      No key (need new ignition) smokes burnt out headlight-  can I replace them with LEDs?
  • Similar Tagged Content

    • By Ajmboy
      This is more of an informational fix I wanted to share..
      My Grizzly has been getting harder and harder to shift this winter and today was completely stuck and I needed to plow the few inches that came down this morning. First thought...oh no, tranny...but it’s winter and maybe it’s iced up. I pulled off the plastic to see what was going on and indeed I did find the drain tube iced up. 
      I took the blow dryer out and de-iced it. Quick fix, I never really thought about the shifter drain tube icing up before, shifts like new!



      FA04AC3B-4FB0-4764-AFD9-1492F5CC790B.MOV
    • By Matt Dyche
      Can anyone give me guidance on my issue. I have a 02 Grizzly 660 and replaced the wet clutch, primary shaft, one way bearing.  Today I was riding since I tested and was driving about 20-25 mph and all of a sudden the tires locked up, heard a screeching sound, and engine died.  Didn’t have a clue what was going on, decided to try and restart, engine turned over normal but engine hesitated slightly, started and had to assist with the throttle.  It seemed to do this for a minute then seemed to straighten out.  Got home, pull clutch cover and test drove to witness clutch operation and everything looks and sounds perfect.  Could not duplicate.  Please help. 
    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      If we had a dollar for every time the question “Which is really faster, the 700 or the 450?” shows up in our inbox, mailbox, or voicemail, we’d be putting this magazine together from a bungalow on a barely inhabited tropical isle named Quadhama.
      http://www.quadmagazine.com/quad/features/article/0,24942,1603755,00.html
    • By kingjosk12
      A week ago I could not even get close to starting it. But now I adjusted the valves (exhaust valve was not closed). i got it running but would not run without choke. i adjusted the float because it was to low tried starting it up again and it would not even start. So i went back and looked at the valves and the valve was now open again so i adjusted it and it started right up and ran perfect without choke. So i put it all back together thinking it was ready to go. Started it up and let it run for a little bit. i turned it off and tried starting it again there was NOTHING. took it apart and there was 0 compression and the exhaust valve was open again. I am completely lost need help PLEASE!!!:aargh:
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...