Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts



I'm assuming its an electic fuel pump? What YMM is your ATV?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Alex91
      I have a 92 suzuki king quad that seems to be getting way to much fuel in my spark plug hole as I took out plug cranked it over and covered myself in fuel I cleaned carb and fuel filter and fuel pump all seems fine any other ideas
    • By ken hathaway
      Tried to start my 850HL the other and had no spark. Changed the plugs, but while checking for spark noticed not getting fuel either. So no spark and no fuel. ECU? Anyone else have anything like this?
    • By Kris Weix
      Went to start my 2012 arctic cat 550 today and it will not turn on the fuel pump or crank starter it has a good battery in it can anyone help 
    • By nel79
      Hey guys,
      Looking for some info on a 2000 Yamaha Kodiak.  When I leave it sitting I get fuel leaking out of the carb drain.  What causes this?  Float stuck? 
    • By Brian Haley
      I wanted to ask this question before I pull this thing apart and dig into the carb. Very seldom used for a couple years but took it out the other day and it ran like crap. Blows black smoke on throttle (unburnt fuel) and sound like a multi cylinder engine with a misfire. Won't rev very high on full throttle but seems to be smooth at about 1/3 or less throttle. Choke doesn't seem to do anything and thinking perhaps it's stuck closed. If I turn off the fuel and let it run for a minute It will rev like normal under full throttle until it stalls out from no fuel but as soon as I open the fuel line again it goes right back to running rich/flooding.
       
      Any help or ideas would be great. Trying to avoid tearing it apart and rebuilding the carb but the only thing I can think is the choke is stuck cause with the fuel off it will rev just fin seemingly as it's emptying the float bowl.
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...