Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV, UTV or SxS? Join our Community Forum!

    QUADCRAZY ATV Community and Forum are FREE to join! We keep our ATV, UTV, and SxS forums clean and user friendly. All first time posters in our forums will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first ten posts are approved, you will no longer need to go through a forum post approval process. To bypass the approval process with immediate access and a NO ADS experience in our ATV, SxS, and UTV forums, consider subsribing to a Premium Membership

Kazuma 250 Cougar


ammiller83

Recommended Posts

i would go on ebay to find parts rather than a dealer ... 250 Kazuma Seat | eBay

its hard to find a decent chinese manual ... sometimes the dealers will just photocopy what they have or give you a link. there should be a serial number maybe on the neck where the handlebars go down the tube in front of the motor or by your left foot sitting on bike on the frame rail stamped into the metal ...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Forum Topics

    • By p5200
      I added more fresh gas it sat one day now, it's acting up again. Before cleaning out carburetor it wouldn't idle good and had gas leaks from carburetor. Now it idles pretty good but, if I increase throttle speed at a certain amount it starts missing bad. I'm going to try and post a short video. Just about ready to give up on this thing.😒  you can see reflection perking in video.

      20240217_114429.mp4
    • By p5200
      Hello folks, my machine wound up with I think water in the tank etc. It runs but speeds up and slows back down randomly. When not running I don't see gas dripping  from the drain nipple on bottom of float bowl and drain screw is closed tight. With normal idle speed I see no leaking. When the idle speed increases quite a bit on it's own, gas appears to start slowly dripping from float bowl drain nipple? I'm wondering if the carb is flooding and the gas is actually coming from higher up and just appears, to be coming out of nipple but, is actually running down the sides of the nipple? I put a kit in the factory Mikuni carb last year after sitting for a while and I think the gas in the jug I used had drawn moisture. I plan to pull the carb tomorrow and clean everything out. I was just curious if anyone else thinks it's probably something in the carb and is, acutally a flooding problem? Thanks Folks! 🙂
    • By Mhatayas
      What should I do about this , bad oil leak where the filter cover bolts on . Can I use some gasket maker 

    • By Lukequinn
      I have a Yamaha beartracker 250 that I can’t seem to get running right
      i am after replacing the spark plug, carburettor, and the carb boot to the engine when she starts she revs up like mad  even when the mixture screw on the carb is fully in when running she pops and stalls and won’t rev up 
      has anybody have any idea what could be wrong with it thanks
    • By Uglyside38
      I have a 1988 Quadrunner 250 2wd. My brother in law sold it to my son for $20...had been sitting outside for several years. Got it home and had it running in about 30 mins. Ran it a bit and then went to looking at the carb as it was having trouble idling. Was getting it pretty close, then started losing spark...Also, it wouldn't start up every time...only about 1 in 5 tries. Anyway...now, it has what I can only describe as "intermittent" spark. I can get 1 light spark right when the start button is pressed and sometimes one when it's released...but none while cranking. 🤷‍♂️

      I have replaced the spark plug, ignition coil/wire, and traced wires best I can. I noticed a couple frayed wires at the pickup coil where it enters the case. So, now I have the cover off, stator and pickup coil out and trying to test the coil. I do have about 114 ohms resistance for pickup best I can tell. And I can read minute voltage when I drag a magnet across it. Could it still be bad? Can a bad ignition switch/button cause this? (I did have the switch off to oil the choke cable)...pulling rope makes no difference though...any ideas or help would be greatly appreciated!!! It's the intermittent part that's throwing me off! 

  • Similar Tagged Forum Content

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...