Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    Join QUADCRAZY ATV Forum today for FREE! We keep these forums clean and user friendly. All first posters will have to wait to have their content reviewed and approved. Once your first post is approved, you will no longer need to got through an approval process. To gain immediate approval and a NO ADS experience, consider subsribing to our Premium Membership.

1994 Honda 300 Fourtrax - No Fire


Sha3529
 Share

Recommended Posts

I was riding a couple of days ago and the bike just quit running. Was running great before. it is not getting fire. I changed the plug and still no fire. I used the service manual to trouble shoot the ignition system. Every test passed accept the continuity test on the Y/W and G wires that go to the CDI. It says that it should not have continuity and it does. However I do not see anything in the manual about what should be changed when this test is done and failed. Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

I bypassed the kill switch to verify that it was not the problem. Neutral light comes on, I did every test the service manual tells me to perform. The only test that fails is the test on the AC sensor line. I'm not even sure what the AC sensor is. I just conducted the continuity test as per the service manual. Could the CDI box just go out completely while riding the bike?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...